Categories Horoskop

Pripadnici ovih horoskopskih znakova vrlo verovatno će zapostaviti prijatelje kada su u vezi

Pripadnici nekih horoskopskih znakova toliko su zaslepljeni ljubavlju, da vrlo često zbog svoje veze zanemare svoja prijateljstva. To nije uredu, ali jednostavno se dešava. Oni teško izlaze na kraj sa posesivnošću i to je jednostavno tako.

Evo 5 horoskopskih znakova koji zanemaruju svoja prijateljstva kada su zaljubljeni:

1. Bik

Bikovi su toliko posvećeni partneri, da su spremni da zbog ljubavi zapostave sve. Međutim, ako su vreme ulagali u pogrešnog partnera vrlo će im teško pasti kada shvate da su ostali bez igde ikoga. Jednostavno, u trenutku sreće, njima je ta sreća najbitnija i nisu spremni da je dele ni sa kim.

2. Rak

Rakovima je najbitnije da vole i osećaju se voljeno. Stalno su u potrazi za ostvarenjem sna o velikoj, srećnoj porodici, pa ako u njemu nema mesta za prijatelje, oni će im jednostavno okrenuti leđa.

3. Lav

Lavovima je njihov partner uvek na prvom mestu. Naročito na samom početku veze, Lavovi će zapostaviti svoje prijatelje kako bi od svoje veze stvorili ljubav na kojoj će im svi zavideti.

4. Devica

Device su spremne da svog partnera obaspu ogromnom količinom ljubavi. I u svemu tome, oni zaborave da obrate pažnju na svoje prijatelje.

5. Vaga

Kada se Vage zaljube, činiće vam se da su nestale sa lica zemlje. U situacijama kada su u vezi, Vage su spremne da se prilagode svom partnetru u potpunosti i da se promene, a te promene prijateljima se verovatno neće dopasti.

Pročitajte i…Rođene u znaku Raka: Nežne i predane žene

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA