Categories Horoskop

Rođene u znaku Raka: Nežne i predane žene

Atraktivne crte lica, dubok pogled, mali nos, pune usne, širok osmeh i jaka izražena vilica su neke od karakteristika po kojima biste prepoznali ženu Raka. Imaju svetliju boju tena i uglavnom svetlu kosu. One su u proseku visoke, imaju duge i tanke udove. Njihove fizičke karakteristike su mali struk, široki kukovi i izražene butine.

Žena rodjena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim i sigurnija u sebe. Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od drugih. Spsosbna je da u vama da pokrene lavinu emocija. Beskrajno je posvećena, a jedino što za uzvrat očekuje je da bude bezuslovno voljena.

Ona je zagonetna, privlačna i misteriozna. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih emocija. Erotična je i strastvena, ali previše stidljiva da učini prvi korak jer se plaši da izadje iz svoje ljušture.

Žena Rak se nigde ne oseća bolje i sigurnije nego kod kuće, a njena porodica je nešto sveto. Žene rođene u ovom znaku žele miran i stabilan porodični život, a vernost i pouzdanost su najvažnije osobine koje traže u partneru.

Zavođenje i senzualne fantazije su nešto u čemu žena Rak neizmerno uživa. Za nju, seks je ples sa partnerom za kog želi da se emotivno veže. One pored sebe žele muškarca koji je dominantan i spreman na sve, kako bi njihova veza bila podjednako emotivna i strasna kao i prvog dana.

Žena Rak važi za opreznog i vernog prijatelja. Ona je jedina osoba koja će učiniti da se svi sigurno vrate kući nakon ludog noćnog provoda i koja će uvek pozvati da proveri da li ste dobro. Ako vam treba neko da vas uteši, žene rođene u ovom znaku su sigurno dobro rame za plakanje i uvek znaju kako da smire druge oko sebe.

U poslu uvek igra na sigurno i brilijantna je u dugoročnim projektima koji zahtevaju posvećen rad i trud.

Pročitajte i…Ovo su najpesimističniji pripadnici zodijaka kada je ljubav u pitanju

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA