Categories Horoskop

Šta nam donosi tranzit Venere u Blizancima?

Venera je u Blizancima i sa sobom donosi lepršavost, želju za komunikacijom, kretanjem…

 

U potrazi za ljubavlju, sada jača spremnost za kontaktom i sa onima koji su do juče bili nezanimljivi. Važno je da se priča. Vladar Venere je u Raku, što će prouzrokovati nostalgiju ili želju za kontaktom sa nekim iz mladosti. Sve će ostati samo na želji. Evociranje uspomena, priča o detinjstvu, o vremenu kada je sve bilo mnogo lepše.

@junebugweddings

U partnerskim odnosima dolazi do sukoba, jer se do Merkura, koji vlada tranzitnom Venerom u Blizancima nalazi i Mars, pa je nophdno povesti računa o tome kako komuniciramo sa voljenom osobom. znate da je Venera i prijateljica, pa vas sada jedna od njih izvodi iz takta i burno reaguje.

@weheartit

23.juna Venera je u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom, pa će neka ubeđenja ponovo biti preispitana ali tada nailazimo na otpor. U ljubavi je prepreka daljina, različiti stavovi… već sledećeg dana, planeta ljubavi je u kvadratu sa Neptunom I on sada razbija iluzije. Ako želite čuti neku istinu o partner, razgovarati sa voljenom osobom i znati na čemu ste, sada to ne činite.
Venera je u Blizancima do trećeg jula kada ulazi u znak Raka i razigrana energija Blizanaca se preliva u duboko jezero emocija.

Piše: astrolog Helena Cupać

https://www.instagram.com/astrolog.helena.cupac/?hl=sr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA