Categories Horoskop

Šta pripadnici Zodijaka očekuju od ljubavi

Pripadnici određenih horoskopskih znakova jednostavno se međusobno bolje razumeju od nekih drugih. Na osnovu toga, možete znati i ko bi bio vaš idealan partner, a ko vam uopšte ne bi odgovarao u emotivnom odnosu.

OVAN

Osobe rođene u horoskopskom znaku Ovna ne plaše se prepreka i izazova koje život postavlja pred njih. Prvo donose odluke, a posle razmišljaju o posledicama. Krasi ih odlučna, samouverena, strastvena priroda. Uvek su u pokretu željni takmičenja i dokazivanja. Ovnu su u vezi potrebni uzbuđenje i spontanost, a partnera će obasipati ljubavlju i pažnjom. Potreban im je podjednako strastven i tvrdoglav partner, sa kojim će moći da odmere snage. Vage su osobe koje bi mudro znale da obuzdaju naravn naprasitih Ovnova.

BIK

Bikovi su razumni, pouzdani i praktični. Ne vole da ostavljaju nedefinisane odnose i nedovršene poslove. Veoma su tvrdoglavi, ali znaju da slušaju i razumeju druge. Izrazito su zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole, a ponekad su i posesivni. Vrlo su senzualni i romantični u ljubavnoj vezi. Žele partnera koji je iskren i koji će imati strpljenja za njihovu prirodu. Idealan partner za njih je podjednako strastvena Škorpija.

BLIZANCI

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku prilično su nepredvidlive i komplikovane jer nikada ne možete znati koju će stranu svoje ličnosti pokazati u kojoj situaciji. S jedne strane, blizanci su vrlo društveni, harizmatilni, lepršavi ljudi, a sa druge su često otsutni i zamišljeni. Međutim, imaju veliko srce i brzo se prilagođavaju svakoj situaciji. Potreban im je partner sa kojim će moći da razgovaraju uvek i o bilo čemu. Da bi veza opstala, potreban im je izazov i strast koju će im najbolje pružiti Strelac.

Pročitajte i…Koje su to osobine povod za raskid svakog horoskopskog znaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA