Categories Horoskop

Veliki ljubavni horoskop za novembar 2017.

Vaga

Tokom novembra 2017. godine vladar kuće parova Vage prolazi kroz Vagu, što znači da vam ljubav dolazi u susret, traži vas i čeka vas. Sve što treba da uradite je da gledate pažljivo oko sebe i primetite signale koji vam se šalju. Bićete skloniji tome da prvi napravite potez, jer Mars čini takve stvari i zahteva akciju, ali u vašem je interesu više to da privučete pažnju, da zavedete na jedan finiji način. Bilo da ste u vezi ili želite novu vezu, sve vezano za ljubavni život u prvom je i najvažnijem planu tokom novembra 2017. godine. Komunikacija, zajednički pogledi i stavovi, intelektualna kompatibilnost i dalje su važni kako bi stvari tekle pravim smjerom. Novac vam je, isto tako, važan.

Škorpija

Tokom novembra 2017. godine imaćete dobrih razloga da kažete da ste najsrećniji na planeti. Venera, planeta ljubavi, koja je u ovom slučaju i vladar kuće parova, nalazi se upravo u Škorpiji i povrh svega pravi sjajnu konjunkciju s Jupiterom, Velikom Srećom. Nema bolje kombinacije kada se radi o ljubavi, ispunjenju i zadovoljstvu u životu! Vreme je da uđete u novu vezu, da osnažite sadašnju vezu, da osvajate ili da se ponovno povežete s nekim. Zvezde su na vašoj strani tokom novembra 2017. godine i nakon što otkrijete što želite i što budi vaše strasti – krenite! Imate odlične šanse da dobijete ono što želite.

Strelac

Merkur, vladar kuće parova Strelca, ulazi u Strelca 5. novembra 2017. godine i ima puno dobrih namera. Bićete više zainteresovani za vašeg partnera ili vaš odnos, težićete intimnijem odnosu i većoj bliskosti i sve ćete želeti raditi zajedno sa voljenom osobom. Strelci su poznati po tome da su skloni slobodi i nezavisnosti, ali to je sada zamenjeno potrebom za zajedništvom, saradnjom i razumevanjem. S druge strane, mogli biste prolaziti kroz period u kojem ćete propitkivati vaš ljubavni život pažljivije i izgledno je da ćete do kraja meseca završiti s propitkivanjem, što će rezultirati donošenjem novih zaključaka ili odluke. Za neke postoji mogućnost ulaska u vezu koja je tajna, sakrivena ili zabranjena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA