Categories Horoskop

Veliki ljubavni horoskop za novembar 2017.

Jarac

Venera, planeta strasti i ljubavi, nalazi se u strastvenoj Škorpiji i smeštena je u povoljnoj kući, te ima dobro društvo Jupitera, Velike Sreće! Vidi se da studeni 2017. godine nudi puno toga na ljubavnom polju. Ljubavne prilike otvaraju se kroz društvene događaje, što znači da svoju bolju polovinu možete upoznati kroz prisustvovanje nekom društvenom događaju ili na nekom okupljanju zbog zajedničkih interesa, ciljeva, hobija ili radi zabave. Tokom novembra važna će vam biti komunikacija, saradnje, kontakti sa strancima i intelektualno – kulturološki ciljevi.

Vodolija

Sreća vam dolazi kroz dva benefika – Veneru i Jupitera i usmerava se prema vladaru kuće parova Vodolije, Suncu, kroz prve dve dekade novembra 2017. godine. To je delovanje kao da vam dobra vila pokušava olakšati put i usmeriti vas prema sreći. Ali, i od vas se traži da se potrudite i fleksibilnost. Ako gledamo na stvari iz drugog ugla, ljubavni život isprepliće se s profesionalnim, s ambicijama, društvenim statusom ili slavom. Ciljevi su poprilično veliki i zahtevaju puno koraka. Za većinu pripadnika ovog znaka otvorena je prilika za ostvarenje uspeha kroz zajedničke aktivnosti ili će vaš partner ostvariti veliki uspeh. Zadnja dekada novembra 2017. godine je neutralnija i opuštenija.

Ribe

Merkur, vladar kuće parova Riba, smešten je u kući karijere i prestiža tokom novembra 2017. godine, zajedno sa Saturnom. Pitanja para postaju delikatna i na neki način službena ili su povezana s karijerom ili društvenim statusom. U zadnjem delu meseca susret Merkura i Saturna u nekim slučajevima može donijeti lošu sreću, izazove, frustracije ili u drugim slučajevima veću svesnost i donošenje odluka. Ipak, postoje mesta gde će ljubav cvetati u potpunosti, kroz intelektualnu, kulturološku ili duhovnu kompatibilnost i to može biti povezano s udaljenim mestima ili putem interneta. Putovanja mogu biti romantična ili zbog ljubavi.

Izvor: Tarot horoskop

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA