Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za decembar 2017.

RAK

Ljubav

Dragi Rakovi, od 20-og decembra Saturn ulazi u vaše polje emotivnih i bračnih partnerstava. Pred vama je višegodišnji period kada ćete maksimalno učvrstiti vaše ljubavne odnose, a onima od vas koji su u vezama, polako će početi da se smeši ulazak u brak ili zajednički život sa voljenom osobom. No, o tom potom….tokom decembra zuzeti Rakovi će imati prilično solidnu situaciju u svojim bitnim relacijama. Pred vama i partnerom su ozbiljni dogovori i promene , pa će prvi deo meseca biti više prožet komunikacijom i obavezama, a manje uživanjem u ljubavnim dešavanjima. No, od početka druge dekade decembra i vi i voljena osoba ćete više ulagati u svoj odnos, biti spremniji da se maksimalno posvetite jedno drugom i tražiti svaki slobodan trenutak da budete zajedno. Uđite srećni i zadovoljni u novu 2018-u godinu! Što se slobodnih Rakova tiče, prvo trigon Jupitera iz vašeg polja ljubavi sa Neptunom, a nešto kasnije i Marsa sa ovom planetom doneće veliki porast emotivnosti i romantike i potrebu da osetite strast i slatke leptiriće u stomaku. No, morate biti malo strpljivi, jer su mnogo pogodnije okolnosti za nove ljubavi tokom drugog dela decembra, a neki od vas će imati svoju šansu baš za doček.

Posao

Merkur je retrogradan do 23-eg decembra u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza i Rakovi moraju da se usmere na sve ono što u proteklom periodu nisu priveli kraju. Period je takođe pogodan za ispravljanje problema, a što se nekog negativnog konteksta tiče – računajte na povećanje obaveza, a smanjenje vremena koje imate da ih obavite. Jeste da je vaš put kroz decembar pomalo truckav, ali Sunce i Venera koji se takođe većim delom ovog perioda nalaze u polju obaveza, doneće vam i lepe momente, rešavanje situacija u poslednjem trenutku, poboljšanje odnosa sa kolegama, ali i solidne finansijske mogućnosti. Polje kreativnosti je jako, pa u ovom periodu možete pokrenuti i nove poslove.

Zdravlje

Polje zdravlja je naglašeno planetama tokom ovog perioda, što će Rakovima doneti promenljiv energetski nivo i povremene padove imuniteta. Naročito ćete biti osetljivi tokom prvih desetak dana decembra.

LAV

Ljubav

Dok je vaš vladar u polju ljubavi, dece, kreativnosti i dobrog raspoloženja, tačnije do kraja druge dekade meseca, u vašim emotivnim i bračnim relacijama uglavnom će vladati neki fini odnosi i razumevanje. Ne samo to, vi i partner ćete češće imati vremena i jedno za drugo, ali i za neke zajedničke aktivnosti tipa – izlazaka, druženja, provoda…čak i za poneko kratko putovanjce. Kada od početka treće dekade meseca i Saturn, koji vlada vašim emotivnim partnerstvima, ali i Sunce, vladar vašeg znaka – pređu u Jarca, ulazite u period kada je potrebno da pokažete više odgovornosti i poštovanja jedno prema drugom. Moguće je da će kraj godine oboma doneti neke veće obaveze, pa ćete biti umorni i manje raspoloženi za ludovanja. No, to vas neće sprečiti da u dobrom raspoloženju dočekate novu 2018-u godinu. Što se slobodnih Lavova tiče, u većem delu meseca bićete izuzetno šarmantni i neodoljivi suprotnom polu. Jednostavno, ljubavna sreća će vas pratiti i u ovom periodu možete osvojiti osobu koja vam se dopada. Iako će se tokom treće dekade decembra vaše ljubavne šanse prorediti, neki od vas i tada mogu ući u prilično ozbiljan odnos i jako se zaljubiti u osobu sa kojom možete odmah planirati „na duže staze“.

Posao

Kakve god da okolnosti u poslovnom segmentu budu tokom ovog meseca, vi ćete svoj deo posla obavljati prilično lako, sa jednom velikom dozom pozitivne energije i optimizma. Rešavaćete probleme jedan po jedan, a ne može se poreći da vas u decembru sreća ukorak prati, donoseći vam i neke dobre poslovne šanse i prilike koje svakako trebate iskoristiti. Nemojte se iznenaditi ukoliko češće budete u prvom planu na poslu, a kod nekih od vas će se otvoriti odlične mogućnosti za rad sa strancima. Vaša kreativnost je takođe jako prisutna u ovom periodu i obezbediće vam nove projekte i poslove.

Zdravlje

Saturn od 20-og decembra ulazi u znak Jarca i vaše polje navika i zdravlja. Ulazite u višegodišnji period u kojem ćete se mnogo ozbiljnije i odgovornije odnositi prema sebi. U ovom mesecu ne očekujte neke veće zdravstvene probleme.

DEVICA

Ljubav

Iako je vladar vašeg znaka, Merkur, tokom većeg dela decembra u svom retrogradnom hodu, ipak njegove pozicije neće biti toliko loše, što će se pozitivno odraziti na vaše bitne emotivne relacije. Takođe, Jupiter koji vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava u izuzetno je dobrim aspektima sa drugim planetama, tako da možete očekivati i veliku podršku i razumevanje od strane voljene osobe. Mali problem će neke Device imati samo sa jednom situacijom, a ona se vezuje za eventualne tajne kontakte i flertovanja. U neku od ovakvih priča možete biti uvučeni već početkom decembra, ali je i treća dekada ovog meseca izuzetno povoljna za tako nešto. Obzirom na to koliko je ovaj period pogodan da poboljša vaše odnose sa voljenom osobom, možda biste trebali da razmislite da ne podlegnete iskušenju kada se ono pojavi… U svakom slučaju, bili dobri ili ne baš toliko, dočekaćete novu godinu u finom raspoloženju. Što se slobodnih Devica tiče, vi ćete tokom decembra biti izuzetno raspoloženi i otvoreni za nove ljubavne početke. Ne samo to – u vama će se probuditi neuobičajena romantičnost, nežnost i potreba da se suštinski „stopite“ sa nekim, a na takvu osobu možete naleteti već od samog početka meseca.

Posao

Decembar kao poslovni mesec donosi promenljivost, ali i osećaj da non stop kasnite i da ste u zaostatku sa svojim obavezama. Takođe, moraćete da se posebno usmerite na sve ono što je ostalo nezavršeno, da ne biste bili na neugodan način opomenuti od strane poslovnih partnera i autoriteta. No, od početka druge dekade decembra počećete polako da „hvatate korak“ sa okolnostima i da na lakši način rešavate poslovnu problematiku. Stoje vam ozbiljni razgovori sa novim poslovnim partnerima i mogućnosti za započinjanje saradnji koje će vam itekako obezbediti dobre pozicije i solidne finansijske prilive. Češće ćete nego inače biti u pokretu, više službeno putovati. Posebno obratite pažnju na saradnju sa strancima.

Zdravlje

I tokom decembra ste u dosta osetljivom zdravstvenom periodu, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka. Potrebno vam je više odmora, ali i neke promene u ishrani i pojačana fizička aktivnost. Podložnost prehladama i virusima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA