Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za decembar 2017.

VAGA

Ljubav

Prvi dani decembra meseca mogu biti malo problematični u vašim emotivnim i bračnim vezama. Potrudite se da imate više razumevanja jedno za drugo, jer su ovo situacije koje se mogu lako prevazići. Kada prođete ovu prvu, neugodnu prepreku, slobodno računajte da kako dani budu prolazili, vi i voljena osoba možete osećati sve veću bliskost i povezanost. Ne samo to, u vašem će odnosu doći do porasta lepih dešavanja, zajedničkih izlazaka, a i sve ono što je vezano za strast će krenuti uzlaznom linijom. Vi lično ćete imati jedno iskušenje tokom druge dekade, možete sresti nekoga koga odavno niste videli i otpočeti laki flert sa ovom osobom. Ne dozvolite da vas strasti povuku, jer je više nego izvesno da biste mogli da se pokajete zbog toga. Ostanite privrženi osobi koju volite, pogotovo što vas decembar može dodatno vezati jedno za drugo. Uđite rasterećeni i sa osmehom u novu 2018-u godinu! Što se slobodnih Vaga tiče, jedan broj vas će pokušati da obnovi komunikaciju sa bivšim partnerom, ali ćete ubrzo uvideti da vas dvoje više zaista niste jedno za drugo, a pojaviće se i nove osobe koje će vam biti neuporedivo zanimljivije. Možete biti opčinjeni nekim, u potpunosti se prepustiti ljubavi i strasti koja će bujati.

Posao

Polje komunikacije vam je najnaglašenije tokom ovog perioda. S jedne strane, tu se nalazi retrogradni Merkur i njegov uticaj će biti jak do kraja druge dekade decembra, pa će Vage morati da preispitaju neke dogovore koje su napravile, a biće potrebno i da se više aktivirate oko poslova koje ste započeli, pa ostavili negde na stranu….Stoje vam mogućnosti za probleme sa tehničkim sredstvima, greške i nesporazume. S druge strane pak, uticaj Venere, vaše vladarke, kao i Sunca u ovom polju, doneće vam ipak da u poslednjem trenutku rešavate sve što se postavi kao prepreka i da dašak sreće bude uvek na vašoj strani. Što se finansijskog dela tiče, budite sigurni da ćete proći bolje nego što očekujete.

Zdravlje

U prvoj dekadi decembra još uvek možete vući posledice slabijeg imuniteta iz novembra, ali će vaše energetske snage brzo krenuti ka obnavljanju. Ostatak ovog meseca je izuzetno pogodan u zdravstvenom smislu. Kod starijih – manji problemi sa kičmom krajem perioda.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vladarka partnerskih odnosa, planeta Venera, boraviće veći deo decembra u znaku Strelca, a vaš vladar se krajem prve dekade seli u vaše polje ličnosti, gde je jak i od velikog uticaja. U prevodu – iako ćete imati nekih svojih sumnji i nedoumica početkom ovog perioda, brzo ćete doći do zaključka da je u vašim emotivnim relacijama dobra situacija i bićete spremni da se više posvetite voljenoj osobi. Iako će ovaj mesec povremeno donositi neke ne baš toliko ugodne situacije sa partnerom, može se reći da ćete uspešno „isplivati“ iz njega, ostvariti bolju komunikaciju i otvorenost, i dodatno učvrstiti odnos. Za doček nove godine bićete izuzetno raspoloženi i u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Pa srećno! Što se slobodnih Škorpija tiče, ceo ovaj mesec u koji ulazite biće izuzetno pogodan za nova ljubavna dešavanja. Kod nekih od vas – bivši partner za kojeg su vas vezivale jake strasti može se iznenada javiti i ovde bi moglo doći do ponovnog susreta, ali je malo verovatno da ćete poželeti da produbljujete odnos. U suštini, malo ste raspoloženi za staro, neuporedivo više vam prijaju novi ljudi u vašem životu, pogotovo što ste sada spremni da se zaljubite, duboko, snažno i strasno kako samo vi umete.

Posao

Vi svakako imate razloga za radovanje – Saturn 20-og decembra izlazi iz vašeg polja finansija i njegov odlazak će u narednom periodu itekako olakšati situaciju u ovom segmentu. No, da ne biste zaboravili lekcije koje ste morali da naučite, računajte na to da ćete se tokom decembra najviše baviti pitanjima finansija i dugovanja. Ne brinite, prilivi će biti neuobičajeno visoki, pa ćete relativno lako izlaziti na kraj sa ovom problematikom. Generalno gledano – ovaj mesec donosi da izbijate u prvi plan, da se vaši poslovni projekti realizuju, a kod nekih od vas moguća su i unapređenja i veliki zaokreti u karijeri. Sve što je vezano za inostranstvo ići će vam od ruke i usmerite svoje snage na ovaj deo poslovnog segmenta.

Zdravlje

Samo je početak decembra „slabašan“ u zdravstvenom segmentu i u prvih njegovih nedelju dana više radite na svom imunitetu, čuvajte se prehlada i virusa. Ostatak meseca je fenomenalan i osećaćete se bolje nego ikada.

STRELAC

Ljubav

Saturn, planeta vremena, karme, ograničenja, veliki učitelj – mučitelj, izlazi iz vašeg znaka i polja ličnosti 20-og decembra. Samo vi znate kako vam je bilo tokom proteklih dve i po godine, ali se nadamo da ste odrasli, uozbiljili se i shvatili šta je ono što vam je najbitnije u životu i za šta vredi da se borite. Nadamo se da su, između ostalog, to i vaše emotivne i bračne relacije, jer je baš u njima u proteklom periodu bilo dosta nesuglasica i problema. izgleda mi da vam decembar donosi još jedan, konačni test, koji biste trebali da se potrudite i prođete ga sa visokom ocenom. Naime, retrogradni Merkur u vašem znaku, vladar polja ozbiljnih emotivnih partnerstava, govori o tome da se morate još jednom vratiti korak unazad i pokušati da sa voljenom osobom razrešite prošle nesporazume, probleme i nedoumice. U vašem će znaku veći deo meseca biti i Sunce i Venera, što će davati snagu vašoj ličnosti, ali i sposobnost da sve preokrenete na bolje. Nadamo se da ćete u novu godinu ući srećni i zadovoljni sa svojom voljenom osobom! Što se slobodnih Strelčeva tiče, vas će tokom decembra drmati jake strasti i velika potreba za avanturizmom. Možete ući u neobavezan odnos koji će biti više nego inspirativan i zabavan.

Posao

Tokom decembra, situacije vas nekako same od sebe guraju u prvi plan. Doduše, moguće je da će vam biti teško da se snađete, da ćete biti neorganizovani i da ćete često stvari završavati u poslednjem trenutku. Problem je u tome što ćete imati previše obaveza, a non stop ćete biti spremni da prihvatate nove, pa je itekako moguće da ćete povremeno biti u haosu, koji ste sami stvorili. No, i pored ovakvih, nešto težih okolnosti po vas, evidentno je da će vam decembar doneti velike pomake u poslovnom segmentu. Pokrenućete neke dogovore koji su bili u zastoju, a možda i obnoviti saradnje sa partnerima sa kojima ste ranije radili. Što se finansijskog dela tiče, bićete zadovoljni jer su prilivi redovni i stabilni.

Zdravlje

Okolnosti u zdravstvenom segmentu su na vašoj strani. Imaćete više nego dovoljno i snage i energije, a ukoliko i bude nekih tegoba, one će biti prolaznog karaktera. Stariji Strelčevi neka više obrate pažnju na ishranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA