Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za decembar 2017.

JARAC

Ljubav

20-og decembra, posle više od dve godine boravka u vašem polju podsvesti, tajni i strahova, Saturn – vladar Jarca, prelazi u vaše polje ličnosti. Ulazite u višegodišnji period, koji bi kod nekih mogli nazvati odrastanjem, dobom zrelosti, ali svakako će vam doneti veću odgovornost, ali i potrebu da svoje emotivne relacije ustalite, stabilizujete i da one budu trajna vrednost u vašem životu. Tokom decembra, bar u prve dve dekade, vaše će polje tajni biti jako naglašeno, a obzirom na to da će se u njemu nalaziti i jaka konjukcija Sunca i Venere, zauzeti bi prvenstveno trebali da obrate pažnju na velike mogućnosti za avanture, tajne flertove i snažna erotsko – emotivna iskušenja kojima će biti izloženi. Odnos sa partnerom je trenutno dosta stabilan i trebali biste da vodite računa da ga eventualnim švrljanjima ne ugrozite. Od treće dekade ulazite u nešto mirniju zonu po ovim pitanjima i tada će odnos sa voljenom osobom funkcionisati uz mnogo obzira i pažnje i međusobnog razumevanja i poštovanja. Što se slobodnih Jarčeva tiče, vama takođe stoje mogućnosti za neke tajne emotivne kontakte, verovatno sa zauzetim osobama. No, treća dekada decembra vam donosi i prvu, zaista jaku i pravu priliku za ljubav.

Posao

Jarčevi će veliki deo svojih aspiracija usmeravati put saradnji sa inostranstvom, ali i ka proširivanju postojećih poslova. Planeta Merkur vlada vašim obavezama i svakodnevicom, pa je više nego izvesno da ćete veći deo meseca provesti u jurnjavi, pokušavajući da završite sa zaostacima i da ispravite propuste koje ste napravili. Takođe, odnos sa kolegama može pokazivati velika variranja, mada je više nego izvesno da ćete do kraja decembra srediti nesuglasice koje imate. Podrška od strane onih koji su vam bitni će se izuzetno pojačati i moći ćete da se u svakom trenutku oslonite na njih. Od treće dekade meseca očekujte nagrade za dosadašnji rad, ali i velike mogućnosti za jake i nove poslovne dogovore.

Zdravlje

Planeta Merkur vlada vašim poljem zdravlja, a pošto je u prve dve dekade meseca u dosta lošoj poziciji i oslabljenog uticaja, trebali biste da neuporedivo više pažnje nego do sada obratite na svoj imunitet. Poslednja dekada decembra proteći će u vitalnosti i dobrom zdravlju.

VODOLIJA

Ljubav

Nesuglasice sa emotivnim ili bračnim partnerom postojaće početkom decembra, ali one neće ugroziti integritet vašeg odnosa. Moraćete da izvučete na dnevni red nešto što ste do sada gurali pod tepih, a što se može vezivati ili za sumnje u vernost, ili za finansijski segment i raspolaganje novcem. Takođe, mogu se povesti pitanja koliko ste i vi i voljena osoba posvećeni vezi i koliko radite na njoj. No, sve ovo će prilično kratko trajati, a kompletan ostatak ovog meseca donosi i vama i partneru dobro raspoloženje i dosta zajednički provedenog vremena u nekim zabavnim aktivnostima. Možete se više družiti i izlaziti, a itekako je moguće da se polovinom ovog perioda odlučite i za neki kraći put. Vi lično ćete u trećoj dekadi decembra biti nešto više raspoloženi za flert, pa se potrudite da u tim danima ne uradite nešto zbog čega biste se kasnije pokajali. Što se tiče slobodnih Vodolija, vama se tokom decembra smeše i nove, ali i stare emotivne prilike. Tokom druge dekade jako će biti aktivirani bivši partneri i moguće je da ćete čak na kratko biti obuzeti razmišljanjima o obnovi ovog odnosa. No, pošto su noviteti za vas uvek mnogo zanimljiviji, više je nego izvesno da ćete ipak pravu priliku dati novoj simpatiji i vezi sa njom.

Posao

Vaše polje karijere od kraja prve dekade decembra dobija veliku podršku od strane tranzitnog Marsa, a pošto se u njemu već nalazi Jupiter, možete slobodno da računate na izrazito povećan obim poslovanja, ali i na velike mogućnosti za napredovanje. U svakom slučaju budite sigurni da ćete finansijski proći više nego dobro tokom ovog meseca, što će vam nadam se, pomoći da konačno stavite tačku na neke opterećujuće situacije sa dugovima. Generalno gledano – imate pažnju i podršku od strane poslovnih partnera i saradnika i možete proširiti svoje poslove, ali i otvoriti nova područja, naročito ona koja se vezuju za rad sa strancima. Kolegijalni odnosi će uglavnom tokom ovog perioda biti korektni.

Zdravlje

Prvi deo meseca će proteći u energetskim i imunitetskim klackanjima, i moguće je da ćete u ovom periodu biti podložniji virusima, bakterijama i prehladama. Nešto bolja situacija i oporavak slede vam najviše tokom treće dekade.

RIBE

Ljubav

Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, tokom većeg dela ovog perioda će biti retrogradan i u nepovoljnoj poziciji, što će svakako doprineti promenljivom funkcionisanju sa voljenom osobom. Postojaće stvari i situacije u kojima ćete stvarno teško pronalaziti zajednički jezik, ali se ne vidi da će vaše bitne relacije i u jednom jedinom momentu biti zaista ugrožene. Ne, samo ćete jako nervirati jedno drugo, i non stop se vraćati na neke situacije koje niste rešili, a za koje je više nego izvesno da ih nećete rešiti ni sada. Vi ćete biti teški kao crna zemlja, a partner će se povremeno ponašati kao da ga baš briga za to da li se vi nervirate ili ne. Smatraćete da je njegovo ponašanje detinjasto i lakomisleno. No, tokom decembra će biti i lepih momenata, a situacija će posebno krenuti da se popravlja tokom treće dekade. Izgleda da ćete ipak u novu godinu ući u dobrom raspoloženju i ljubavi. Srećno! Što se slobodnih Riba tiče, bićete skloni da date ponovo šansu nekome sa kim ste ranije bili u ljubavi, naročito od početka druge dekade decembra. No, neki od vas se mogu prilično zaljubiti i u osobu koju poznaju preko posla. Bilo bi dobro da ta osoba nije zauzeta…

Posao

20-og decembra Saturn izlazi iz vašeg polja karijere u kojem vas je tokom više godina učio, i valjda naučio, da budete maksimalno odgovorni, da poštujete one oko sebe, ali i da cenite i vrednujete svoj rad. Sigurna sam da vam je doneo i dosta nagrada, u smislu poboljšanja pozicije i statusa, a neki od vas će baš tokom decembra imati priliku za promenu radnog mesta na bolje. Generalno gledano – decembar je za vas pomalo naporan zbog velikog broja obaveza i stalne borbe sa vremenom i poštovanjem rokova, ali nećete moći da se požalite na njegove krajnje rezultate, ali ni na finansijski segment. Najveća isplativost i najstabilniji prilivi stoje vam tokom drugog dela meseca. Dobar odnos sa kolegama.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prilično solidan, mada ćete imati povremene padove imuniteta koji se mogu odraziti kroz laku podložnost virusnim i bakteriološkim infekcijama. Starije Ribe će u prvom delu meseca imati tegobe sa nogama i venama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA