Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za DECEMBAR 2018.

Ovan

Povoljan uticaj Sunca na vaš horoskopski znak će potrajati do kraja treće nedelje decembra i zato dobro iskoristite ovaj tranzit, na svim poljima, ali posebno da unapredite svoje stavove, pristup poslu, radnim obavezama. Merkur je retrogradan do šestog decembra i nakratko se vraća u znak Škorpije i aktivira vaše prirodno osmo polje. Podrška okoline će vam sada biti izuzetno važna, a moguće je da vam neko izađe u susret, u smislu da se ponovo javi. Poslednja nedelja meseca će doneti fokus na pitanje karijere. Ukoliko očekujete neko unapređenje, sada bi se moglo desiti. Kako će Sunce tada biti u znaku Jarca, osoba koja će vas podržati ili promovisati je nek ko je bar sedam godina stariji od vas. Na polju ljubavi, krajem meseca se suzdržite komentara ili pokušaja da vodite glavnu reč u vezi, jer bi vam se to moglo obiti o glavu. Ako ste usamljeni, neočekivani poziv bi mogao promeniti sve. Zdravlje je dobro.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Vaša vladajuća planeta je napokon krenula napred, još tokom prethodnog meseca, ali ćete tek sada osetiti pravi pomak napred. Posao će vam biti u drugom planu, što ne znači da nećete misliti o finansijama. Smanjite očekivanja, jer na taj način odbijate pozitivna dešavanja. Kako će u prvoj nedelji decembra i Merkur, koji je retrogradan, i Venera boraviti u vašem prirodnom polju međuljudskih odnosa, vratićete se na nezavršene dogovore, koji će ovaj put imati svoj kraj, u pozitivnom ili negativnom smislu. Ljubav će biti prioritet sve vreme. Ako ste zauzeti, u odnosu će se javiti ljubomora i želja za posedovanjem. Suprotna strana može posumnjati u vas. Ne padajte na izazove i provokacije. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresovati za jednu harizmatičnu, misterioznu osobu. Moguće je da ova osoba prolazi kroz neku ljubavnu dramu ili se oporavlja od emotivnog brodoloma. Za početak, posmatrajte, koliko god vam se žurilo. Mogući problem sa organima za reprodukciju.

Blizanci

Drugog decembra Venera ulazi u vaše polje posla i ostaje tu do kraja meseca. U narednim danima možete iskoristiti njen pozitivan uticaj tako što možete vratiti harmoniju u radnu okolinu. Ova planeta simbolizuje pomirenja, takozvani okrugli sto, pa ako imate nekih neuglasica, sada ih možete rešiti. Ipak, ne radite to po svaku cenu, već oslušnite suprotnu stranu koja takođe mora biti voljna za dogovor. Ako se bavite umetnošću, medijima i slično, sada ćete imati posebnu inspiraciju za stvaralaštvo. Neki od vas mogu čak na neki način izaći u javnost, a razlog za to je Jupiter koji je aktivirao ovo vaše polje. Na ljubavnom planu, ako ste zauzeti, moguća su distanciranja od strane voljene osobe, pa će neki od vas zabavu u vidu flerta potražiti sa strane, najverovatnije preko posla. Oni koji su slobodni neće biti zainteresovani ni za šta više osim flertovanja. Zdravlje je stabilno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA