Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za DECEMBAR 2019: Blizance očekuje nova ljubav, a Jarčeve sudbinski susret!

Ovan

Dargi Ovnovi, pred vama je mesec u kojem uspevate dostići ciljeve planirane mnogo ranije. Tranzitni Jupiter 2. decembra ulazi u vaše prirodno polje karijere i slede nagrade za uloženi trud na ovom polju, ali i početak jedne nove borbe koja će potrajati nešto duže. Iako vam je možda dosta napetosti i neizvesnosti, ipak će vam prijati novonastala situacija kao i ubrzana dinamika u svakodnevici. Vaša planeta se nalazi u povoljnom zanku po vas, pa imate dovoljno energije. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec harmonije uz povremene izlive ljubomore s vaše ali i sa strane partnera. To će biti stimulativno za relaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dilemi, jer im se dopada osoba koja im je do sada bila samo prijatelj. Daleko je lakše ako je to neko koga ste tek upoznali preko nekog od prijatelja. Ne čekajte, nego krenite u akciju, bez obzira na to koliko ste okrenuti karijeri. Zdravlje je u redu osim već dugo prisutno umora.

Bik

Dragi Bikovi, veliki deo meseca decembra će biti s vaše strane posvećen karijeri i sticanju ugleda u društvu. Razlog je vaša vladarka, koja se do 20. decembra nalazi u znaku koji i predstavlja karijeru, u znaku Jarca. Nakon toga se ona seli u vaše prirodn polje statusa, tako da je isti trend zastupljen i do kraja meseca. Ovo je vreme u kojm će vaši napori biti prepoznati od strane nadređenih što će vas dodatno poslovno motivisati. Na polju ljubavi, situacija je nešto drugačija. Iako će Venera biti u povoljnom znaku Jarca i time praviti trigon na vaše Sunce, ipak Mars u prirodnom sedmom polju donosi tenziju koja vrlo lako može eskalirati u otvoren sukob sa partnerom, posebno poslednjih deset dana meseca. Za utehu je to što vi nećete biti pokretač svega toga pa svoju reakciju možete kontrolisati a vrlo brzo će i suprotna strana uvideti da je pogrešila. Ako ste slobodni, decembar je mesec koji vas društveno aktivira, često ste van doma i zato će mnogi Bikovi promeniti svoj emotivni status. Moguće su povrede.

Blizanci

Dragi Blizanci, ukoliko ste u prethodnom periodu bii demotivisani i dosta toga vam nije išlo na ruku, sada je vreme da se to promeni. Pred vama je mesec, posebno prvih desetak dana, kada ćete moći detaljno da se posvetite poslu, jer vaša vladajuća planeta prolazi kroz ovo vaše prirodno polje. Popravljate komunikaciju sa saradnicima što će doprineti boljem timskom radu kao i većoj produktivnosti. Tranzitni Merkur će nakon toga preći u vaše sedmo polje, koje predstavlja partnerstva i zato je sada odličan trenutak da porazgovarate sa voljenom osobom, posebno o temama koje već dugo čekaju na svoj red. S druge strane, ukoliko planirate putovanja u paru, sada će vam se ukazati prilika za to. Ako ste slobodni, pažnju će vam privući dve osobe, jedna starija a druga mlađa. To će vas zabavljati a moguća je i kratkotrajna avantura a kraj meseca mmože doneti nešto ozbiljnije. Urinarne infekcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA