Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za januar 2019.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Ovan

Tokom čitavog meseca januara Mars se nalazi u vašem prirodnom polju ličnosti što donosi jednu ogromnu energiju svim pripadnicima vašeg znaka. Ova planeta je dugo boravila u vašem dvanaestom polju I doprinela nervozi, potiskivanju iste, nesanice I skriveno nezadovoljstvo. Sada, kadd je u Ovnu, gde mu je, uzgred rečeno I mesto, vi vraćate snagu. Ovo je odličan mesec za svaku vrstu aktivnosti, poslovne naročito, jer ćete jasno postaviti ciljeve, ali ćete znati I kako ih sprovesti u delo. Trebalo bi biti malo oprezan tokom ovog tranzita, jer se mogu desiti I mimoilaženja u stavovima sa okolinom što mož prerasti u konflikt. Venera na početku meseca ulazi u znak Strelca, a vama će prolaziti prirodnim devetim poljem. Ovaj tranzit svima vama donosi ljubav prema edukaciji, dobar je period za učenje, ali I za putovanja, istraživanje I upoznavanje novih kultura. Ukoliko ste zauzeti I ako imate mogućnosti, otputujte na kratko sa voljenom osobom. ako se ipak ne odlučite za to, možete se zajedno edukovati, nešto u vidu kursa, učenja stranih jezika I slično. Slobodni pripadnici vašeg znaka mogu takođe sve ovo učiniti, s tim što postoji mogućnost početka nove emotivne priče sa nekim ko ima veze za inostranstvom. Ono što je još važnije, vratiće vam se vera u ljubav. Zdravlje će biti dobro, osim mogućnosti povreda.

Bik

Januar mesec će biti nešto napetiji nego inače, jer će se u vama javiti strahovi vezani za finansije, ali I prijateljstva, odnosno sumnje u ista. Pokušaćete delovati najbolje što znate, međutim, preporuka je da se posvetite održanju unutrašnjeg mira. Podrška drugih neće izostati, samo je pitanje da li ćete je sada prepoznati na pravi način. Za finansije ne brinite. Vaše brige na ovu temu su više predimenzonirane nego što su realne. Šestog januara imamo eklipsu u znaku Jarca I nekoliko dana pre I posle nije preporučljivo putovati van granica zemlje a mogu se javiti I brige vezane za fakultet, ako ste student. Ako možete odložiti sve u vezi toga, uradite to, ako ne, onda budite na oprezu. Poslednja nedelja meseca će biti rezervisana z apitanje statusa. Biće vam važno ko ste, pa ćete nastojati da ostvarite napredovanje u karijeri. Napet odnos Sunca sa vašim horoskopskim znakom sada može prouzrokovati I sukobe sa autoritetima, a razlog će biti obostrana tvrdoglavost I ne odstupanje od svojih stavova. Takođe, ako ste zauzeti, tokom tih dana ćete pokušati, a neki I uspeti, da nametnu autoritet u odnosu u kom se nalaze. Slobodni Bikovi će akcentovati pitanje posla I finansija ali su moguće tajne afere prolaznog tipa. Kada je u pitanju zdravlje, Mars u dvanaestom polju donosi nesanice I nervoze.

Blizanci

U narednih mesec dana ćete se ozbiljno aktivirati po pitanjima ostvarenja planova I želja. Tome će doprineti tranzitni Mars u polju koje I predstavlja vaše planove. S obzirom na to da je Saturn u kvadratu iz znaka Jarca, sa Marsom, može doći I do prekida, odnosno promene pravca u ciljevima. Jednostavno rečeno, vi ćete se jednog jutra probuditi I reći sebi da stari obrasci više nemaju poentu I krenućete novim stazama. Istovremeno, januar mesec donosi I prekide I promene na polju prijateljstava. Ovo će se posebno ticati onih ljudi u vašem životu sa kojima relacije nisu utemeljene na iskrenosti I posvećenosti. Sada ćete imati priliku revitalizovati odnose u kojima se nalazite ili im reći zbogom. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, Venera u polju odnosa doprinosi harmonizaciji I poboljšanju kvaliteta istih. Oni pripadnici vašeg znaka koji su još uvek usamljeni, zahvaljujući Veneri će imati priliku da svoj status promene. Vitalni ste I nemate razloga za brigu kada je zdravlje u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA