Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019.

Ovan

Dragi Ovnovi, do devetnaestog novembra ćete ulagati velike napore u ciljeve koje ste postavili relativno skoro a biće vam važni I međuljudski odnosi koji su na staklenim nogama u poslednje vreme. Pokušavate dovesti u red svoje finansije a dugovanja će vam zadavti glavobolje. Imaćete priliku da dosta toga I rešite tokom novembra meseca. Tranzitna Venera početkom meseca ulazi u znak Strelca I pravi odličan aspekt na vaše Sunce pa ćete uz pomoć ovog benefika napraviti dobre poslovne dogovore, pod uslovom da ih već neko vreme planirate. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili braku, u prve tri nedelje meseca su mogući sukobi sa partnerom, ponovno otvaranje zaboravljenih tema, tako da se suzdržavajte provokacija. Slobodni Ovnovi će se zainteresovati za osobu rođenu u kardinalnom znaku koja ih već neko vreme provocira. Premoreni ste.

Bik

Dragi Bikovi, već na samom početku meseca, vaša vladajuća planeta, Venera, prelazi u znak Strelca, pa ćete se osećati daleko pozitivnije I sa više elana. Želja za promenama u vama već dugo tinja. Do toga dolazi u budućnosti, a sada je vreme da se pozabavite zaostalim obavezama koje vas već neko vreme pritiskaju. Finansije su zadovoljavajuće, a veliki deo meseca ćete se maksimalno posvetiti poslu. Kako je Merkur trenutno u retrogradnom hodu, dolazi do zastoja u platnom prometu alii vraćanja dugova kao I kontakt sa dužnicima koji bi se iznenada mogli pojaviti. Ukoliko ste zauzeti, druga polovina meseca može doneti sukobe sa partnerom jer tranzitni Mars prolazi vašim prirodnim poljem partnerstava. Slobodni pripadnici vašeg znaka se društveno pokreću u želji da steknu nova iskustva. Moguće su veze sa ljudima iz inostranstva, a zračićete jednim posebnim optimizmom kojem je teško odoleti. Pripazite se upala, kao I povreda.

Blizanci

Dragi Blizanci novembar je mesec u kojem vaša vladajuća planeta hoda retrogradno. Do devetanestog novembra, Merkur prividno ide nazad I donosi vam mogućnost rešavanja svih onih pitanja koja čekaju svojih pet minuta negde u kutku vašeg života. S druge strane, sve što započnete, neće ići lako, u najboljem slučaju. Strpljenje će vam sada biti na testu koji je neophodno savladati. S obzirom na to da Merkur vlada I platnim prometom, ovaj segment može predstavljati problem, pa ako očekujete novac, stiže od treće nedelje meseca. Na polju ljubavi, Ukoliko ste zauzeti ovo će biti vrlo dinamičan mesec jer će se vašim prirodnim poljem partnerstava kretati tranzitna venera u znaku strelca. To znači da će se smanjivati toplo-hladni odnosi ali će te ipak generalno biti skladu sa voljenom osobom. Moguće je mešanje treće strane u relaciju. Pripadnici vašeg znaka su veoma društveni razlog su dva benefik a u polju javnosti i međuljudskih odnosa moguće je obnavljanje kontakata sa nekadašnjim ljubavi ali i upoznavanje sudbinske osobe. Vrlo ste iscrpljeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA