Categories Horoskop

Veliki mesečni horoskop za oktobar 2018.

Ovan

Dragi Ovnovi, Mars je i dalje u Vodoliji i tako će biti još neko vreme, odnosno tokom celog oktobra meseca. Ovo je vaša planeta pa će vas obradovati informacija da je konačno zaista krenuo napred i da sada više nema stajanja niti vraćanja nazad. To što se nalazi u vazdušnom znaku, takođe pravi povoljan aspekt na vaš znak. Daće vam energije da se maksimalno posvetite svojim ciljevima pa ćete ih  s lakoćom postići. Kako je Mars u vašem prirodnom polju prijateljstava ali i starije braće i sestara, obratite pažnju na te relacije, jer sada može doći do kulminacije u negativnom smislu, posebno ako već duže vreme ti odnosi nisu stabilni. Venera se nalazi u znaku Škorpije i ona je sledeća na redu da krene retrogradnim hodom. Da budemo precizni, od šestog oktobra je retrogradna, ali je moguće da ste takav njen uticaj osetili već u septembru, kada je bila u takozvanom stacionaru. Kako je Venera u vašem prirodnom osmom polju, polju podrške drugih ljudi, dugovanja, ali i seksualnosti, sada će na red doći sve teme koje se, pogađate, tiču prošlosti na ovom planu. Spremite se za rešavanje svih pitanja dugovanja, ali i za pozive nekadašnjih ljubavnika. Na vama je kako ćete odigrati u ovom drugom slučaju, jer su karte podeljene. Što se tiče zdravlja, nemate razloga za brigu.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Dragi Bikovi, za vas će ovo biti istovremeno zanimljiv, dinamičan, ali i stresan mesec. Razlog je vaša planeta, Venera, koja je ušla u znak Škorpije i nalazi se u vašem prirodnom polju partnerstava. Krajem prve nedelje oktobra meseca, Venera zaokreće u retrogradni hod, što će uticati na sve aspekte vašeg života. Ipak, fokusiraćete se na međuljudske odnose. Ovo je dobar period za obnavljanje odnosa sa nekadašnjim partnerima, naravno, ako je u pitanju javna ili legalna veza. Isto tako, sada možete da se vratite malo u prošlost i sa postojećim partnerom raspravite na temu nkadašnjih nesporazuma i slično. Kako je tranzitni Mars u izazovnom aspektu  sa vašim znakom, kada je u pitanju posao, sada može doći do napetog odnosa sa nadređenima ili sa onima koji za vas predstavljaju autoritet. Ovo se može odnositi i na oca, ali ne samo u smislu da se može desiti nesporazum sa njim, već da otac može imati i zdravstvenih problema. Venera aspektuje i vaše prirodno polje ličnosti, nalazi se preko puta i ima odličan “pogled” na vas. Ovaj aspekt ukazuje na prolepšavanje, ali otvara apetit. Zato, tokom ovog meseca, pripazite na ishranu, jer se može desiti koji kilogram više i redovno vežbajte.

Pročitajte i…Pripadnice ovih horoskopskih znakova muškarce obaraju s nogu već nakon prvog susreta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA