Categories Horoskop

VELIKI mesečni horoskop za SEPTEMBAR: Lekcije su savladane, vreme je za novi početak!

Ovan

Dragi Ovnovi, već neko vreme fokusiranu ste isključivo na posao, jer je vaš vladar u tranzitu kroz ovo prirodno polje, ali je i u znaku Device. Energičniji ste nego inače, a tokom ovog tranzita, do osamnaestog septembra ćete biti u prilici da privedete kraju planove započete na proleće. Od druge polovine meseca Saturn, koji tranzitira vašim prirodnim desetim poljem, kreće direktnim hodom pa su lekcije koje se tiču ovog polja iza vas. Vreme je da se krene dalje. Dobićete i neke nove odgovornosti. Na polju ljubavi, za sve one koji su zauzeti, Venera se do 14.9. nalazi u šestom polju, pa ćete biti vrlo uslužni prema partner. To su situacije kada ćete svoje potrebe staviti na drugo mesto, ali će to uraditi i suprotna strana. Nakon toga, Venera ulazi u znak Vage, u vaše sedmo polje. Harmonija, ravnopravnost ali i neodlučnost u ljubavi. Ako ste slobodni, ovo je vreme kada će vas pažnjom obasipati i istu privući, svi oni koji su veoma šarmantni, doterani, uglađeni i iz diplomatskog stave. Što se tiče zdravlja, muči vas stomak.

Piše: Astrolog Helena Cupac email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Bik

Dragi Bikovi, do prve polovine meseca, tačnije do četrnaestog septembra, ćete biti prilično analitični, ali doslovno na svim poljima. Hvataće vas nervoza oko nedovršenih poslova ali ćete gotovo većinu uspeti da privedete kraju, naročito između šestog i osmog septembra, kada će Mars biti u trigonu sa retrogradnim Saturnom. Pazite se loših procena, mada će se pre desiti da neko vas pogrešno doživi, ali se oko toga nećete mnogo sekirati. U drugoj polovini meseca, vaš vladar Venera, ulazi u znak Vage, dakle vreme je za balans. Uspećete pomiriti neke razlike u radnom okruženju. Na polju ljubavi, ukoliko ste zauzeti, prilično dinamično. Smenjivaće se strasti, sukobi, ljubav u odosu sa voljenom osobom, a sve će se smiriti kada Venera uđe u Vagu. Ukoliko ste slobodni, gužva. Mnogo zainteresovanih, a vi neodlučni. Prvo ćete svakog staviti pod lupu, a zatim zauzeti stav pristojnosti i biti spremni da obijete svakog. Razmislite još jednom da li je baš svako sa “greškom”. Osim nervoze koja će vas pratiti, zdravlje je u redu.

Blizanci

Dragi Blizanci, septembar će biti borben mesec za vas. Ne u negativnom smislu, naprotiv, vi zauzimate ozbiljan stav da se izborite za ono što vam je važno. Stelijum u Devici se nalazi u izazovnom aspektu sa vašim Suncem, što znači da je potrebno uložiti napore u ono što želite da postignete, ali oprez, ako imate šefove, odnosno nadređene, možda im se neće dopasti način na koji se dokazujete ili pokušavate postići nešto. Već od sredine meseca, bićete smireniji, ipak Venera zauzima trigon prema vašem znaku, a kad smo već kod Venera, na polju ljubavi u prvoj polovini meseca uporno namećete autoritet ali bezuspešno. Probajte to da uradite od četrnaestog septembra, voljena osoba će biti spremnija za kompromis. Ako ste još uvek slobodni, ljubav i nije prioritet, ali se baš sada možete iznenaditi. Pojaviće se osoba koja će na samom početku pokušati da vas isprovocira, nadmetaćete se u intelektualnom smislu, ali ako ostanete u kontaktu, druga polovina meseca može doneti početak nove ljubavi. Čuvajte se povreda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA