Categories Horoskop

Venera u Jarcu do kraja meseca: Realan pogled na ljubav

Venera je ušla u znak Jarca i ovde će boraviti sve do prvog marta. Okrećemo se dužnostima, obavezama a na ljubav gledamo ozbiljnijim, realnijim očima. Ova Venera je pod vladarstvom Saturna i jasno je da će sada ljubavni odnosi poprimiti jasniju formu ili ćemo od suprotne strane tražiti da bude jasnija, konkretnija i aktivnija. Tokom ovog tranzita, planeta ljubavi će praviti nekoliko aspekata (njih ne možemo zaobići).

piše: astrolog Helena Cupać

Za početak, to je sekstil sa Neptunom(sredina meseca), koji simbolizuje ushićenje, iluziju, iskrivljenu sliku. Ali stanite, nemojte odmah misliti da je to sada nešto loše. Ovo je dobar aspekt, a zar sve to nisu karakteristike zaljubljenosti? Kada suprotnu stranu ne gledamo realnim očima. Ipak, Venera u Jarcu je racionalna, pa vam se može desiti da preispitujete svoja osećanja kao i osobu koja vas zainteresuje u tom trenutku. To je i preporuka, jer njen kontakt sa Neptunom traje kratko, svega nekoliko dana pa vam se može desiti da iz jedne velike ushićenosti pređete u stanje koje i nije toliko euforično.

Sedamanestog februara na nebu će se desiti konjunkcija Venere i Saturna, koja će doprineti zahlađenju odnosa u kojem se nalazite. Ovaj aspekt će biti aktivan oko dva dana, da bi zatim Venera u Jarcu krenula ka Plutonu. Misli će biti opsesivne, sumnja će se razvijati, ali će ipak sve biti kontrolisano. Nakon toga, sledi mir i stabilnost.
Tranzitna Venera će svakom znaku doneti i neka zadovoljstva, poklone, potrebu da budu lepši i privlačniji. Ovnovima prolazi kroz prirodno deseto polje i moguća su unapređenja ili ljubav sa osobom višeg statusa. Bikovima se nalazi u polju putovanja i obrazovanja i ovde mgu dobiti podršku.

Blizancima je u osmom polju, stiže podrška ali se i strasti razbuktavaju. Rakovima je u polju partnerstava, ljubav sa postojećim partnerom može da se rasplamsa, a slobodni Rakovi da se zaljube. Lavovi ljubav mogu doživeti preko posla a moguća su i priznanja za rad. Devicama planeta ljubavi tranzitira kroz prirodno polje ljubavi i pravi dobar aspekt na sam znak i očekuju ih lepi događaji, muzika, flert, druženje… Vage će se posvetiti domu i porodici. Pogodan je trenutak za ulepšavanje životnog prostora.

Škorpijama će biti zanimljivo da flertuju, dopisuju se i ljubav se može desiti na kraćem putu. Strelčevi će biti zadovoljni finansijskom situacijom, stižu i pokloni, pomoć žena kada je zarada u pitanju. Jarčevima Venera prolazi kroz polje ličnosti, donosi radovanja, osmeh na lice i potrebu da budu lepši. Vodolijama je u prirodnom dvaaestom polju. Moguće su tajne veze, a neki će maštati o idealnoj drugoj polovini. Ribama se planeta nalazi u jedanaestom polju što donosi mogućnost početka romanse sa ili preko prijatelja, kao harmonizovanje odnosa sa istima.

Veliki mesečni horoskop za februar 2019: Jedan znak očekuje veliki poslovni uspeh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA