Categories Horoskop

Venera u Raku do kraja jula: Upoznaćete sudbinsku ljubav!

Venera je ušla u Raka i tu će se zadržati do 28. jula. Tokom ovog tranzita, za razliku od tranzita Venere u Blizancima, dolazi do emotivnog povlačenja, stidljivosti i želje za sigurnošću, prvenstveno na ljubavnom planu.

Jača potreba za skladom u domu, pa je sada dobar momenat da se odnosi u porodici poboljšaju, izglade, ali ipak ne “skačite” na zaključke jer, ne zaboravite da je Merkur koji vlada komunikacijom, načinom izražavanja, retrogradan tokom čitavog jula a tranzitira upravo znacima Raka i Lava, koji simbolišu porodicu i ljubav.

Osmog jula, Venera je u sekstilu sa Uranom u znaku Bika i moguća su ljubavna iznenađenja u smislu da dobijete povoljnu vest, naglo uđete u vezu ali I da dobijete zanimljiv poklon bez nekog posebnog razloga, promenite imidž i time budete zadovoljni, kupite nešto što će vam biti korisno ili da dobijete preko potrebnu finansijsku “injekciju”.

@weheartit

Sedamnaestog jula Venera se sastaje sa Severnim Mesečevim čvorom. To se može shvatiti kao sastanak sa sudbinskom ljubavlju. Kako je Venera u opoziciji sa retrogadnim Saturnom, to će najverovatnije biti ljubav iz prošlosti koja sada ima novu šansu za život. Ipak, tranziti kažu da je potrebno uložiti napor da bi se nastavilo tamo gde ste se zaustavili, odnosno, početi sve ispočetka. Oko Venere se “mota” i retrogradni Pluton u opoziciji, a 21.7. se dešava egzaktan aspekt.

Moguća ljubavna drama i prekid usled iste, ali svakako je prisutna želja za kontrolom ali ne od strane vas, nego od strane partnera. Šta god da želite raspraviti, sada nije trenutak I ovaj aspekt traje do 25. Jula kada je planeta ljubavi u konjunkciji sa retrogradnim Merkurom u Raku. Nakon pomenut drame, neki od vas će poželeti da se jave staroj ljubavi i da pronađu sigurnost sa njom. Takođe, ovaj aspekt govori o ljubavnoj vesti koja stiže dok ste na putu (primera radi: vraćate se s mora ili idete kući u posetu porodici i tada vas kontaktira voljena osoba, odnosno nekadašnja ljubav). Ljubavi se sada dešavaju u blizini vašeg doma, pored jezera, predveče… Venera je u istom znaku sa Suncem do 23.jula pa će se neke ljubavne tajne razotkriti.
Takođe, dok je Venera u Raku, biće vam najlepše kada ste u privatnosti svoga doma, poželećete da ulepšate prostor u kojem živite, pa učinite to sada.

Foto: @fiverr

Piše: astrolog Helena Cupać

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA