10 stvari koje će vas učiniti poželjnijom, a nemaju veze sa izgledom

by | 14 maja, 2015

Seksepil zapravo nema toliko puno veze sa izgledom kao što možda mislite…

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Da biste privukle muškarca, ali i da biste se same osećale zavodljivo, potrebno vam je više od dobrog izgleda. Pre svega, treba vam stav, ali i još po neki trik u rukavu

1. Budite barem malo misteriozni

To ne znači da ne treba da budete iskreni i otvoreni po pitanju toga što jeste, ali malo misterije vam neće škoditi. Prosto nemojte da brbljate sve što vam padne na pamet, od toga koga ste danas sreli, pa sve do najsitnijih detalja u vašem školovanju prvi put kada nekoga sretnete.

2. Razvijte neku posebnu veštinu ili se makar posvetite nekom hobiju

Žene koje interesuje barem jedna neobična stvar, bila to neka borilačka veština, istorijska era ili jezik, su daleko interesantnije i muškarci ih rado priohvataju u društvo.

3. Setite da čulo vida nije jedino koje postoji

U prevodu: ako ne možete da očarate izgledom, učinite to mirisom.

4. Posmatrajte svet oko sebe. Obratite pažnju.

Sagovornika ćete vrlo lako uhvatiti u klopku ukoliko budete primetili neku neobičnu stvar vezanu za njega i njegovo ponašanje što ne može da primeti baš svako. A kada počnete da pričate, pratite svaku reč koju izgovori. Svi vole da ih saslušaju.

5. Nikada ne prestanite da učite

Načitane žene jednostavno su atraktivnije od drugih. Uostalom, sigurno je da ćete u biblioteci naći zanimljivijeg sagovornika nego u noćnom klubu.

6. Zavolite sebe

Tek onaj ko ume da zavoli sebe jeste u stanju da pokloni ljubav drugima.

7. Ne uzimajte sebe previše ozbiljno sve vreme

U životu je izuzetno bitno da znate da se našalite na svoj račun. Kada pogrešite, kada vam se desi neka nezgodna situacija ili mali blam, iz svega toga ćete se lakše izvući uz iskreni osmeh – jer pormeh razoružava. Uz to, zbijanje šala na sopstveni račun nije česta osobina kod žena, pa ćete tako onog pravog još više zainteresovati.

8. Naučite da razgovarate

Godinama ćete shvatiti da sve manje cenite ljude koji ne znaju kako da se ponašaju u društvu.

9. Preuzmite inicijativu

Priđite mu. Nemate šta da izgubite.

10. Prestanite da se trudite da budete privlačni

Prestanite da se trudite oko svoje atraktivnosti. Ukoliko konstantno pokušavate da kontrolišete svoj seksepil, potpuno ćete ga ugušiti. Uzmite na primer disanje, ono ide mnogo teže kada konstantno mislite o njemu, iako to jeste najobičnija stvar na svetu. Zato, dopustute seksepilu da sam preuzme kontrolu nad vašim telom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.