Astro način zavođenja

by | 29 marta, 2013

Da biste zaveli muškarca iz snova, sve što treba da znate jeste njegov datum rođenja, odnosno horoskopski znak.

Ovan

Muškarac Ovan uvek želi ono što ne može da ima jer voli da se bori za svoju nagradu. Igrajte taktički, kako biste privukli njegovu pažnju. Dajte mu do znanja da ste vi ta nagrada i budite uvereni da će se potruditi da vas osvoji. Ako želite da osvojite Ovna, morate mu dati do znanja da ne može da dominira u vezi, ali mi s vremena na vreme dozovilte da vas zaštiti. Ovnovi vole da glume „princa na belom konju“.

Bik

Formula zavođenja muškarca Bika je jednostavna i predvidljiva. Pozovite ga kod sebe na neko kuvano jelo. Stvorite romantičan ambijent. Nakon večere, izmasirajte ga, i on će sigurno biti vaš. Ako mu pokažete da ste odgovorni, lojalni, te da znate da raspolažete finansijama – biće vaš zauvek.

Blizanac

Ukoliko želite da zavedete muškarca Blizanca, ni slučajno ne smete da ugrožavate njegovu slobodu. Ključna stvar za zavođenje Blizanca jeste da zavedete njegov um. Budite zabavni, duhoviti i ne bojte se da eksperimentišete u krevetu. Ne govorite da želite vezu na duge staze – time ćete ga sigurno odbiti. Igrajte polako i biće vaš.

Rak

Rakovi su osetljivi i vole da budu zaštićeni. Stoga, da biste ga zaveli, morate se pobrinuti da se oseća sigurno. Pokažite mu da vam je potreban – i rečima, i delima.

Lav

Svaki muškarac u znaku Lava želi da bude tretiran i cenjen onako kako on želi – kao kralj. Kada shvatite da je ovo potreba, a ne narcisoidan čin, spremni ste da ga zavedete. Pokažite mu predanost, poštovanje i divljenje i njegova temperatura će sigurno porasti. Lavovi su velikodušni i sigurno će vas obasipati darovima, ali ako želite da bude vaš, pazite da ne povredite njegov ego, ili da ga ne osramotite u javnosti.

Devica

Prvo pravilo za zavođenje Device jeste „zakon čistoće“. Stoga, ukoliko želite da gospodin Devica dotiče vaše telo, čuvajte ga kao hram. Device imaju strah od nepoznatog, te mu ne priređujte iznenađenja već igrajte na sigurno. Pokažite mu šta ga očekuje, i vratiće vam istom merom.

Vaga

Ako želite da zavedete muškarca rođenog u znaku Vage, razmazite ga romantičnim večerama. Vage cene sve ono što je lepo i retko koji muškarac će biti sa nekim ko ga fizički ne privlači. Da bi vas on prihvatio, moraju pre svega da vas prihvate ljudi iz njegovog života koji su mu važni.

Škorpija

Škorpije „padaju“ na fizičku privlačnost. Naravno, da biste ga zaista osvojili, treba da postoji mnogo više od fizičke privlačnosti. Škorpije su veoma osećajne, te im je potrebna i emocionalna privlačnost. On nije zainteresovan da vodi ljubav sa vašim telom, on je zainteresovan da vodi ljubav sa vašom dušom.

Strelac

Strelac voli avanture i putovanja. Idealista je i lutalica, te je konstantno u potrazi za smislom života. Cenite njegovu mudrost i poštujte njegovo mišljenje, ukoliko želite da ga zavedete. Njemu treba sloboda, pa prema tome, morate da znate kada da ga držite, a kada da ga pustite.

Jarac

Poštujte njegove ambicije i potrebu za kontrolom i na dobrom ste putu da ga zavedete. S obzirom da je toliko obazriv i odgovoran, može se desiti da mu veza ponekad nije na prvom mestu. Dozvolite mu da on određuje situaciju, da ima autoritet i da stvara pravila.

Vodolija

Vodolije puno vremena provodi razmišljajući. Prema tome, muškarac rođen u zanku Vodolije želi nekoga s kim može da razgovara o svojim idejama. Da biste ga zaveli, pre svega, treba da budete njegov najbolji prijatelj.

Ribe

Da bi zaveli muškarca Ribu, potrebno je da mu se potpuno otvorite. Ako znate da se nosite sa bezgraničnom ljubavlju, onda ćete sigurno uspeti u zavođenju ovog znaka. On je osetljiv, nežan, osećajan i ljubazan.

Tekst: Life Content

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.