Koji je vaš astro talenat?

by | 29 novembra, 2013

Poznato je da su vatreni znaci skloni sportu jer je vatra toplina, energija kretanja, zemljani su na primer nadareni za konstruktivne i konkretne poslove, jer zemlja je ona koja daje i stvara, vazdušni su uvek talentovani za odnose s ljudima, kao i komunikaciju, jer su to neopipljive stvari poput vazduha, a vodeni su neretko povezani s umetnošću, emocijom i brigom za bližnje jer voda je ona koja neguje i čisti, potrebna je za život.

umetnica

Ovan

Ovnovi su talentovani za brzo reagovanje u trenutku. Odlično se snalaze tamo gde treba donositi odluke odmah i gde se traži snalažljivost, pa i improvizacija. Kada je sport u pitanju dinamičnom Ovnu skoro svi sportovi leže. Odlični su i kao pokretači i inicijatori svega, ali obično nemaju strpljenja da izguraju projekat do kraja, pa ga rado prepuštaju nekom drugom, dok su oni već u nekoj novoj ideji koju treba oživeti.

Bik

Bik će uvek gledati da što više ima i da to sačuva. Njihov dar je u tome što odlično barataju nekretninama, znaju da zarade novac, a kao umetnici su konkretni. Poseban talenat ovog znaka jesu pevačke sposobnosti. To je zato što Bik kao znak vlada vratom i grlom. Kad se tome doda i vladajuća Venera, eto glas za pamćenje.

Blizanci

Blizanci su sposobni da šire informacije i povezuju ljude. Sve je to zbog Merkura koji vlada ovim znakom. Blizanci su snalažljivi, a neretko se iz njihovih komunikcijskih talenata razvije tolika sposobnost izražavanja da napišu cele knjige, scenarije ili se pretvore u sjajne govornike. Nadareni su i za poslove s rukama. Vole Dobri su i u modi.

Rak

Emocija je njihov talenat. Što god radili, uspeće da unesu osećanja i njima oplemene područje. Vrlo su meki, ali nisu bez ambicija. Njihov talenat najčešće se manifestuje kroz razne umetnosti, a posebno su dobri kao slikari. Znaju da uređuju enterijere jer ih ljubav prema domu nadahnjuje. Ponekad se sve usmerava na patriotizam, pa postaju narodni političari koje mase vole. Tu pokazuju iskrena osećanja prema domovini.

Lav

Lavov talenat sastoji se u tome da zablista kao Sunce koji je njegov vladar. Stoga su odlični u prezentacijama pred publikom. Njihova posebnost zrači, a često i dramatizuje, pa se mnogi razviju u dobre glumce. Lako privlače pažnju drugih, pa se kod nekih to manifestuje kroz uverljivost u situacijama kad treba pridobiti osobe ili sredstva za neki projekat. Dobri su i kao organizatori i manadžeri koji vole da vladaju. Lavovi se takođe odlično snalaze sa decom.

Devica

Postoji niz sitnica i hobija za koje Device pokazuju izuzetne talente. Teško bi ih bilo sve nabrojati, ali radi se o tipu koji je najveći perfekcionista i koji pazi na svaki detalj. Oni će uvek ići do kraja kad nešto treba usavršiti, ali će zato ponekad izgubiti iz vida celinu. Ovo je znak pravih malih specifičnih talenata, pa tu možemo naći i one retko viđene, jedinstvene u svetu. Sjajni su kao zanatlije, a talentovani su i za uslužne poslove. Spremni su da uče ceo život.

Vaga

Vaga će uvek naći kompromis. Njen talenat je u tome što na fin način zna da poveže i uravnoteži ljude. To je zbog Venere i prirode 7. kuće koja uvek gleda i na druge. Stoga su Vage nadarene za diplomatiju, pravo, pregovore, dogovaranja, ali i umetnost. Njihova kreativnost je povezana s apstrakcijom, pa su neretko odlični muzičari koji duboko osećaju svaku notu. Ponekad su i odlični filzofi koji znaju da pojednostave stvari.

Škorpija

Sva područja u kojim se traži provokacija ili borba, prilike su da Škorpije pokažu svoje talente. Izvrsni su kao stratezi, dobri su i kao seksolozi. Neretko među njima ima i odličnih hirurga koji imaju dovoljno hladnokrvnosti za složene operacije. Kako je ovo znak prirode 8. kuće, ima tu i bankara koji izvrsno znaju da barataju tuđim novcem. Imaju šesto čulo, koje nekad usmere u detektivske sposobnosti.

Strelac

Sjajni su kao filozofi, pokretači i upravljači idejama koje će uticati na druge. Zbog prirode 9. kuće koja nadilazi sve granice, mnogi razvijaju talenat povezivanja različitih naroda i kultura šireći ideju mira. Dobri su i kao fotoreporteri, dopisnici, pomorci ili istraživači.

Jarac

Jarac je nadaren za složene sastave i konstrukcije. Stoga svoj talenat mogu razviti kroz upravljačku delatnost gde u svakom trenutku treba znati ko šta radi, kuda sve to vodi i šta učiniti u rezervnom slučaju. Sjajni su direktori, reditelji, arhitekte, inženjeri. Zbog velike odgovornosti koja krasi ovaj znak, talentovani su i za područja gde treba garantovati sigurnost.

Vodolija

Kao znak koji je uvek ispred svog vremena, Vodolijin talenat neretko se neretko kasno prepoznaje. Ona je ta koja otvara nove puteve stremeći u visine koje mnogi još ne naslućuju. Sve što je novo i još nepoznato, njeno je područje. Danas je to informatika ili umetnost stvorena pomoću novih tehnologija, sutra već nešto drugo. Odlična je i kao istraživač, naučnik, ali i humanista. Mnogi će se istinski posvetiti drugima pomažući u humanitarnim akcijama.

Ribe

Ribe su talentovane za većinu umetnosti. Kod njih to ide samo po sebi jer i život oplemenjuju nežnim i lepim stvarima. Osećajnost koju poseduju odličan je temelj za umetnost, a priroda 12. kuće iznedriće mnoga nadahnuća. Sjajne su kao plesači, jer Riba vlada stopalima. Imaju sposobnost da zapetljaju stvari, ali i raspetljaju, te lako dešifruju zagonetke.

Izvor: ehoroskop.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.