Kućice na drvetu sve su traženiji koncept za odmor. Pogledajte jednu od njih…

by | 19 maja, 2017

Ova kućica na drvetu nalazi se u Kini, na planini Qiyun. Smeštena je u jednom šumskom letovalištu u krošnjama, a nećemo ni malo preterati ako kažemo da je prava oaza, koja nudi dozu usamljenosti i luksuza.

Foto: buro247.hr

Ceo projekt se temelji na tradicionalnim kineskim elementima dizajna, a sam tlocrt kućice je u suštini struktura od osam montažnih modularnih okvira. Na tu varijantu se išlo kako bi se trud oko njene kompletne gradnje sveo na minimum. Svi gosti, kojima se pruži mogućnost da borave u ovom prekrasnom i vrlo neobičnom zdanju, najviše su oduševljeni terasom, ali i ostatkom enterijera kojim dominira drvo.

Foto: buro247.hr

Ceo projekt se zbog svega što smo pomenuli elegantno uklapa u ovaj planinski pejzaž. Inače, cela kućica je u stvari jedna prostorija. Ima dve vrste zavesa, koje se biraju u zavisnosti koliko svetlosti želite da u nju pustite.

Foto: buro247.hr

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.