Categories Inspiracija

Miloš Biković otkriva sve o svojim planovima, životu, devojkama…

Foto: Hello!
Foto: Hello!

Imate li želju da se oprobate u Holivudu? Kažu da vam se i ta vrata otvaraju.
– Da verujem u slučaj, a ne verujem, rekao bih da sam igrom slučaja počeo da radim u Rusiji, gde sam snimio dva sasvim različita filma. Imao sam sreću i čast da radim s Nikitom Mihalkovim. Moderna gluma, iako je nastala u Rusiji, najbolje se eksploatiše u Holivudu. Kad dobijem priliku da radim s umetnicima na dobrom filmu, nije mi bitno gde je to. Još uvek nema konkretnih ponuda za Holivud, ali svakako bih voleo da sarađujem s tamnošnjim rediteljima. Nisam mogao ni da pretpostavim da ću raditi s Mihalkovim, pa se desilo. Čudni su putevi gospodnji.

Da li vam prija titula seks-simbola?
– Daleko da je to najvažnije, ali laskave titule svakako prijaju. Ipak, mnogo je važnije od toga da li je neko seks-simbol to koliko je radio na sebi, intelektualno i duhovno, kako se obrazovao, na koji način je izgradio ličnost i postao čovek. Neki ruski mediji su kazali da sam bacio rukavicu u lice svom kolegi iz filma, Danilu Kozlovskom. Ipak, on je u Rusiji zvezda, ja sam samo gost. Mnogo je važnije da se slažemo kao stvaraoci i zajedno gradimo film. To je kolektivni čin. Zarad uspešnog filma, rado bih ustupio tu titulu.

”Ruskinje su lepe, ali su Srpkinje lepše”, izjavili ste nedavno. Kakve devojke, generalno, privlače vašu pažnju?
– Znate da ne odgovaram na ovakva pitanja, ali – napraviću ustupak. Devojka koja čita žutu štampu i gleda rijaliti programe sigurno ne može privući moju pažnju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA