Categories Inspiracija

Miloš Biković otkriva sve o svojim planovima, životu, devojkama…

Foto: Hello!
Foto: Hello!

U intervjuu koji ste dali za JOY pre pet godina, rekli ste: ”Kad budem imao više slobodnog vremena, možda se vratima na tekvondo. Interesuje me i argentinski tango, a za to je kriv Al Paćino”. Da li se nešto promenilo?
– Ne. Osim saznanja da je šansi za slobodno vreme sve manje (smeh).

Pomenuti intervju započeli smo porukama koje su obožavateljke ostavljale na društvenim mrežama: “Ako neko zna nešto o Bikoviću, neka mi, pliz, javi”, “Mnogo mi se sviđa, ali mislim da je uobražen“, “Kad bih mogla da dobijem njegov broj, ne bih ga zvala, časna reč. Samo da ga imam”… Kako vam se čine iz današnje perspektive?
– Veliki pozdrav za njih. Piter Bruk je rekao da je pozorište kad jedan čovek nešto radi a drugi ga posmatra. Taj drugi je veoma važan. Poštujem svoju publiku, iako često ne odgovaram na poruke koje mi šalju preko društvenih mreža. Jer to fizički nije moguće… Moja poruka za sve kojima nisam odgovorio glasi: ”Hvala vam što cenite moj trud”. Glumac postoji za publiku, ali i publika za glumca. Zajedno se smejemo i plačemo i to je najveća prisnost koju ljudi što se ne poznaju mogu da ostvare.

Razgovarala: Eva Čubrović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA