Categories Inspiracija

Misteriozna ljubavna poruka koju su svi šerovali na Fejsbuku

Ljubavna priča iz Irske postala je viralna, nakon što je fotografija novčanice s neobičnom porukom objavljena kao status na Fejsbuku.

Foto: Guliver/Thinkstock
Foto: Guliver/Thinkstock

Deniz O’Liri dobila je misterioznu poruku na novčanici od 20 evra koja je glasila: “Kristi, uvek si bio samo ti! Dođi i potraži me, Megan.

O’Liri je poruku objavila na Fejsbuku, nadajući se kako će uspešno spojiti par.

Ovo sam našla jutros u torbi!!! Ah, Kristi ,ona te voli!!!!! Idi po svoju devojku!!!!! ‘Ajde, ljudi, podelite ovo!!!“, napisla je u statusu iznad fotografije novčanice.

Foto: Facebook/Denise O'Leary
Foto: Facebook/Denise O’Leary

Njena objava vrlo je brzo postala viralna s više od 16.000 “šerova” na Fejsbuku i 3.000 lajkova, jer su ljudi “tagovali” sve koje su poznavali s imenom Kristi. Irska radio-stanica Today FM pronašla je dotičnog Kristija, koji je potom sve objasnio.

Megan je ime moje bivše devojke“, rekao je Kristi, koji je inače muzičar. “Bili smo zajedno godinu i po. To je ime iskrslo nakon što sam pogrešno čuo njeno pravo ime pa sam je prvih nedelju dana tako zvao. Otad je ono ostalo“, rekao je Kristi.

On je za Megan napisao i pesmu “Uvek si bila samo ti”, ali kad su raskinuli, ona je upoznala drugog.

Kristi je, nakon što je video status na Fejsbuku, pozvao Megan i otkrio da je poruka zapravo napisana šest meseci ranije, a Megan je računala da će on novčanicu videti, jer je njom platila upad na njegovu svirku.

Kako to nije bio slučaj, zaključila je da on više nije zainteresovan, ali Kristi kaže kako on nije znao ni da je ona bila na toj svirci, niti je do objave na Fejsbuku video tu poruku ili novčanicu.

Poenta priče je da je ponekad bolje koristiti telefon nego igrati na kartu sreće ili puke slučajnosti. Ako se pitate štoaje s Kristi i Megan na kraju, čini se ništa, jer je ona zaključila da je on više ne voli.

Nepoznata devojka ostavila poruku na sedištu aviona, sada je svi traže

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA