Otvorena EXIT izložba u Novom Sadu

by | 15 maja, 2009

lepota i zdravlje exit festival izlozba


Izložba fotografija na temu muzičkog festivala EXIT otvorena je na Trgu Slobode u centru Novog Sada. Ovo je prva samostalna izložba mladog fotografa Bojana Hohnjeca, a organizovana je uz pomoć kompanije Carlsberg Srbija kao dugogodišnjeg partnera EXIT festivala. Izložba će biti otvorena do 19. maja.

 

Nesvakidašnje fotografije Bojana Hohnjeca pokazuju najupečatljivije momente sa EXIT festivala, viđene objektivom talentovanog mladog fotografa koji je na njih utisnuo inspiraciju ne samo atmosferom jednog od najvećih muzičkih festivala u ovom delu Evrope, već i inspiraciju prirodom i nesvakidašnjim praskozorjima ispod Petrovaradinske tvrđave. Tako je na sebi jedinstven način pokazao sopstveno viđenje opčinjenosti muzikom, atmosferom i jedinstvenom energijom.

 

U okviru izložbe, objavljena je i fotomonografija istog autora pod nazivom „Novi Sad“ u kojoj su dve strane posvećene kompaniji Carlsberg Srbija, koja godinama unazad podržava EXIT festival, pokazujući time svoju posvećenost modernim vrednostima. Do kraja godine, planirano je da postavka nesvakidašnjih fotografija Bojana Hohnjeca bude postavljena i u gradovima pobratimima Novog Sada – Modena, Pečuj, Dortmund, Norich, Budva i Temišvar, dok će tokom trajanja EXIT festivala, postavka biti prebačena na Petrovaradinsku tvrđavu.

 

Organizovanjem ove izložbe kompanija Carlsberg Srbija nastoji da podstakne što veći broj kompanija da podržavaju mlade talente, ali i da istovremeno ohrabri persepktivne umetnike da nastave da razvijaju svoj stvaralački naboj, sigurni u to da pravi kvalitet uvek biva prepoznat i podržan.

 

lepota i zdravlje exit festival izlozba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.