Categories Inspiracija

Ovakvo pismo bi svaka žena trebalo da napiše! I da nikada ne zažali

Ja sam tip žene koja će te voleti, ali samo kada budem spremna. Ja nisam žena koja čeka sedeći i skače pred prvu osobu koja mi pokaže da je zainteresovana.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Ja nisam tip žene koja naokolo traži ljubav. Ja nisam žena koja se boji da bude sama.

Ja sam žena koja će voleti svakim komadićem srca kada sretnem pravu osobu. Ja sam žena koja će o tebi brinuti, iznenadiće te, biti dobra prema tebi i dati do znanja koliko mi značiš.

Ja sam žena koja uvek želi još snažnije voleti. Želim znati tvoju snagu i tvoje slabosti. Želim znati koji ti je najdraži način da provedeš nedeljno poslepodne i šta voliš raditi kada napolju grmi. Želim znati o tvom detinjstvu i kako je prošlost uticala na osobu koji si danas.

Ja sam tip žene koja želi znati i najmanju stvar o tebi, tako da mogu voleti svaki krhki deo tebe.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Ali isto tako, ja sam žena koja se zna zauzeti za sebe, svaki put. Neću dozvoliti da me maltretiraš. Neću dozvoliti da me gaziš. Znam koliko vredim i želim da se tako prema meni i ponašaš.

Neću ti dozvoliti da mi govoriš šta smem, a šta ne smem da radim.

Pročitajte i… Postoji veoma prosto pravilo koje će vam pokazati od kojih ljudi da bežite glavom bez obzira

Kliknite na sledeću stranicu…

3 komentara

  1. Zena koja pre svega voli i postuje sebe da bi mogla da voli muskarca pored sebe.Zena koja ne zeli da je neko sputava.Vec da je bodri na njenom putu ka uspesima.Lepo napisano.Iskreno.Samo steta sto mnoge zene sebe potcenjuju pa pristaju da budu i sa nekim ko ih ne zasluzuje samo da ne bi bile same.I prave najvece greske.Zena koja ceni sebe jos vise ce ceniti muskarca kraj nje.I jedno drugom bice sve.I podrska i uteha.I nikada prepreka.A ovo pismo bi trebalo svaka zena i da procita i da napise.I da se ne boji da bude sama.Bolje i sama nego sa nekim cija ce ona biti samo bleda senka i nista vise.Neko ko ce joj upropastiti zivot.Jedan jedini koji ima.Najlepsi i najbolji.

  2. Mora prvo da volimo sebe da bi nas i drugi voleli. Bravo za ovakvo pismo. Pronasla sam se ovde…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA