Pogledajte fantastičan stan Hjua Džekmena

by | 1 marta, 2011

Australijski glumac i jedan od najseksipilnijih muškaraca na svetu Hju Džekman luksuzni stan na tri sprata na elitnoj njujorškoj adresi platio je 21 milion dolara…

Stan Hjua Džekmena

Seksi glumac sa porodicom i živi u luksuznoj zgradi na adresi 176 Perry Street, a komšije su mu slavni dizajner Kelvin Klajn i sestra Nikol Kidman. U Džekmanovom vlasništvu je stan koji se prostire od osmog do desetog sprata zgrade, a koji je dizajnirao slavni arhitekta Ričard Majer.

Bivši vlasnik tog stana bio je suosnivač „Sun Microsystemsa“, Bili Džoj koji nikada nije živeo o u tom stanu. Stan je Džoj platio 17,5 miliona dolara da bi ga predao ruke u Majeru  koji ga je do poslednjeg  detalja uredio u svom prepoznatljivom minimalističkom stilu.

Stan Hjua Džekmena

Nakon Majerove intervencije stanu je porasla cena, a Džoj je odlučio da ga proda za 40 miliona  dolara. Cena se ipak pokazala previsokom, pogotovo za ova turbulentna krizna vremena, pa mu je s vremenom snizio cenu. Džekmen ga je navodno kupio za 21 milion dolara, a smatra se jednim od najatraktivnijih stanova na Menhetnu.Stan Hjua Džekmena

Stan Hjua Džekmena

Na devetom spratu nalazi se ogroman dnevni boravak u kojem su stropovi na dvostruko većoj visini od uobičajene, a kroz staklene stene pruža se fantastičan pogled na reku Hadson. Na istom spratu  nalazi se i profesionalna kuhinja i kupatilo sa galerijom. Na spratu iznad je ogromna glavna spavaća soba, radna soba, teretana, kupatilo, sauna i sobe-ormari. Na osmom spratu nalazi se soba za odmor, tri spavaće sobe s kupatilima, soba za goste s kupatilom, soba za slušanje muzike. Svaki sprat ima svoju terasu, a međusobno su povezane spiralnim stepenicama koje i same izgledaju kao umetničko delo.

Stan Hjua Džekmena

Stan Hjua Džekmena

Stan Hjua Džekmena

Stan Hjua Džekmena

Stan Hjua Džekmena

Stan Hjua Džekmena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.