Categories Inspiracija

# Posebno drugačiji – Bogdan Stefanović, umetnik i model

Žene često i olako zaključuju da su pravi muškarci veoma retki. Ne kažemo da su svuda oko nas, ali nije došlo baš dotle da ih treba tretirati kao “zaštićenu vrstu”. U serijalu “Posebno drugačiji” predstavićemo vam šeset atraktivnih, zanimljivih i potpuno različitih muškaraca. Na početku radne nedelje upoznajemo vas sa umetnikom i modelom Bogdanom Stefanovićem.

Piše: Aleksandra Gavrilović

Foto: Miloš Nadaždin

KOMERCIJALA & KVALITET: Moja umetnost podeljena je na dva segmenta: radim interaktivne instalacije bazirane na umetnosti i nauci, a s druge strane izrađujem slike, digitalne i one na platnu, na kojima sa dozom sarkazma prikazujem dešavanju u svetu te aktuelnosti u pop-kulturi. Nemam averziju prema komercijali, štaviše, smatram da bi ona trebalo da prikazuje ono što je kvalitetno.

BEZ GRANICA: Nisam jedan od onih koji žele da odu iz Srbije. Volim da putujem, jer se tako vidici proširuju a ne moram ni da čekam da iskusim neke stvari koje kod nas ipak pristižu sa zakašnjenjem. Tržište Srbije je takvo da smo poprilično ograničeni – što u umetnosti, što u modelingu. Voleo bih da ostanem ovde i uspem, ali bih rado da budem aktivan i na inostranoj sceni.

BRADA U MODI: Moja želja da imam bradu potiče još od četvrtog-petog razreda, ali imao sam nesreću da sam prvu dlaku na telu dobio sa osamnaest godina. Čim je brada sazrela, ja sam je pustio, a počela je da raste baš kad je postala moderna! Sada mi ljudi govore – ili da sam hipster ili da puštam bradu zato što je u trendu. Više ne odgovaram na slične komentare – jednostavno, takve stvari nekad ne vredi objašnjavati.

RADUJEM SE… Želim da nastavim da radim na poljima umetnosti i modelinga i budem u mogućnosti da počnem da živim od toga – što zbog sebe, što zbog porodice. Dovoljno su mi pomagali, trebalo bi nekako da se vrati i njima!

Pročitajte i… Kako je Danilo postao Zvoganj i stekao slavu na internetu 

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA