# Posebno drugačiji – ekonomista Srđan Ćirović

by | 3 marta, 2017

Žene često (olako) zaključuju da su pravi muškarci veoma retki. Ne kažemo da su svuda oko nas, ali nije došlo baš dotle da ih treba tretirati kao „zaštićenu vrstu“. U serijalu “Posebno drugačiji” predstavićemo vam šest atraktivnih, zanimljivih i potpuno različitih muškaraca. Za kraj radne nedelje odabrali smo šarmantnog ekonomistu Srđana Ćirovića.

Piše: Aleksandra Gavrilović

Foto: Miloš Nadaždin

BITI KREATIVAN: Finansije jesu moj prvi i, siguran sam, pravi izbor. S jedne strane, zahtevaju pragmatičnost i preciznost, ali ujedno ostavljaju i dovoljno fleksibilnosti. Ukoliko stvari posmatrate jednostrano, a ne iz različitih perspektiva, vrlo verovatno nećete doći do najboljeg rešenja. Upravo nalaženje takvog rešenja jeste način da pokažete kreativnost i posao uradite najbolje moguće, a ne samo da ga odradite. Kreativnost je u nama samima, u načinu na koji posao obavljamo, a ne toliko u opisu posla.

BILO JEDNOM U MEKSIKU: Od svih putovanja na kojima sam bio, istakao bih svoj studentski boravak u Meksiku, tokom jednog semestra. Osim što sam upoznao istoriju i kulturu ove zemlje, ono što me je najviše oplemenilo na tom putovanju jesu ljudi. Shvatio sam da se različitosti ne treba bojati – ona treba da bude izvor iz kog crpimo nova znanja i ideje. Posle ovog putovanja postao sam mnogo tolerantniji, trudim se da odbacim stereotipe i utičem na druge da učine isto.

VAŽNOST DETALJA: Volim da ispoljim svoju umetničku crtu i to se odražava na sve segmente mog života, kao i na moj stil. Uživam u kreiranju prosotra u kom živim, biranju detalja koji ga oplemenjuju i u kojima se pronalazim. Moj životni prostor slika je i prilika mojih misli i osećanja.

ŽELJE & SNOVI: Radujem se ljudima i događajima, koji doprinose mom razvoju i neprestanom napretku. Veseli me i neko inspirišuće putovanje, kao i svaka nova mogućnost, a trudiću se da ih bude što više na svim poljima.

Pročitajte i…Yasserstain: Zbog popularnosti najviše ispašta moj ljubavni život… 

Ukoliko o Srđanu želite da saznate više zapratite ga na njegovom Instagram profilu @insta_serhio.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.