Poželjne, samo svoje i neodoljive… Ovo su tačne godine kada se žene se osećaju baš ovako!

by | 15 novembra, 2016

Šta je najseksi u svakoj ženi? Zna se – izgled je tek pola „posla“. Stav, harizma i samopouzdanje iznad svega – to je ono što daje sjajne rezultate!

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Upravo je do istog zaključka došlo i jedno nedavno istraživanje – ključ privlačnosti i magnetnog šarma krije se u samopoštovanju i samopouzdanju.

Isto tako – ova mini anketa otkrila je i koji je to tačno životni period kada se žene osećaju najpoželjnije, najsenzualnije i kada su na vrhuncu zavodljivosti.

I ne, nisu u pitanju rane ni srednje dvadesete, odgovor je zapravo daleko logičniji!

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte i… 10 navika koje pokazuju da niste samo obična prosečna žena

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Žene se osećaju kao svoj na svome tek u 31. godini života. Kako starimo i sazrevamo, tako postajemo svesnije svojih kvaliteta i vrlina, ali i znamo više o sebi, svom telu i svetu uopšte.

Tragovi nesigurnosti koje smo imale u mladim godinama polako se brišu, a s godinama razvijamo i svoj lični, prepoznatljivi stil. Znamo šta nam dobro stoji, u čemu izgledamo najbolje i znamo kako da se izdvojim iz mase.

Isto tako, naučile smo kada nam je najprijatnije, svesne smo da je svako lep na svoj način i da ne moramo da se dopadnemo svima da bi bile srećne i ispunjene.

Istraživanje je sprovedeno na više od 2000 učesnika, i muškaraca i žena, a neverovatnih 70 odsto ispitanika otkrilo je da je ključni faktor privlačnosti samopouzdanje, 67 procenata odlučilo se za sveukupan izgled, a 47 za stil.

Pročitajte i… Poput mnogih žena skupljala sam mrvice muške pažnje. Ovo je trenutak kada sam rešila da odem jednom zauvek


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

 

2 reagovanja na “Poželjne, samo svoje i neodoljive… Ovo su tačne godine kada se žene se osećaju baš ovako!”

  1. Milja kaže:

    Mislim da je ovo individualno i ne moze se generalizovati.

  2. Vesna V kaže:

    Žena s godinama nauči da voli sebe sa svim vrlinama i manama.I zna da joj više ništa ne može pokvariti dan.Nešto što je nekada davno činilo nesrećnom sada je čini srećnijom.Te male, sitne nesavršenosti koje je izdvajaju iz mase.A samopouzdanje je najbitnije.Džabe savršen izgled ako nema samopouzdanja.Stil takođe može biti važan ali samopouzdanje je najbitnije!I tada ce sebi i drugima biti najlepše i najpoželjnije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.