Amara Dolce Vita – raj za upravo venčane!

by | 17 maja, 2011


Ukoliko ste nedavno izgovorili sudbonosno „da“, Big Blue ima odličnu ponudu za vaš medeni mesec iz snova.

Ova agencija je svim svojim putnicima i ove sezone pripremila vrlo zanimljivu ponudu – Kemer, mondensko letovalište, koje se nalazi u Turskoj na obalama Sredozemnog mora.

Na oko 40 km od Antalije, u Antalijskom zalivu, Kemer ima tipičnu mediteransku klimu, sa velikim brojem dana bez padavina i veoma toplim i čistim morem. Na kraju kemerske rivijere na oko 14 km udaljenosti nalazi se Tekirova, veoma bogata zelenilom sa prelepim uređenim plažama. Ova oblast je dom najsofisticiranijeg hotela regije, a to je Amara Dolce Vita. Pored nesvakidašnjeg spoja netaknute prirode i luksuzne udobnosti hotela, svim gostima je na raspolaganju  i vrhunska usluga ravna evropskim dvorovima.

Za ovakvo zadovoljstvo više ne morate izdvajati bogatsvo, cene aranzmana sa uračunatim avio prevozom su od 944eura po odrasloj osobi, deca do 7 godina starosti letuju gratis, dok za decu do 13 godina starosti se plaća umanjena cena aranžmana od 570 eura.

Na svoj odmor iz snova Big Blue će Vas odvesti avionima Pegasus Airlines-a. Putnici na letu moći će da uživaju u punom keteringu sa toplim obrocima i hladnim i toplim napicima u avionima tipa Boeing 737-800.

Vi znate gde, Big Blue zna kako!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.