Selma Hajek i Avon zajedno u borbi protiv nasilja u porodici na Dan žena

by | 8 marta, 2013

Holivudska diva Selma Hajek i direktorka kompanije Avon Šeri Mekoj, u čast 8. marta, proglasili najuspešnije kampanje protiv nasilja u porodici širom sveta.

Selma Hajek i Šeri Mekoj, drugu godinu zaredom, u čast Dana žena, objavile su imena organizacija koje su svojim kreativnim i humanim radom zaslužile ovogodišnje nagrade za najbolje komunicirane kampanje u cilju borbe protiv nasilja nad ženama.

Dodela nagrada je deo Avon programa „Reci NE nasilju u porodici”, koji je globalno donirao blizu 50 miliona dolara, od kada je osnovan 2004. godine.

Direktorka kompanije Avon, Šeri Mekoj istakla je važnost komunikacije u cilju zaustavljanja nasilja nad ženama, istakavši da „ljudi imaju želju da prijave nasilje, ali najčešće ne znaju na koji način da pristupe ovom problemu“.

Selma Hajek je na godišnjoj sednici komisije o statusu žena u Ujedinjenim nacijama predstavila i novu „ogrlicu za hrabrost”, čijom kupovinom direktno doprinosite prikupljanja sredstava u okviru Avon Fondacije za borbu protiv nasilja u porodici.

Ponosno podržavam Avon program protiv nasilja od 2004. godine i želim da podstaknem sve da kupe, nose ili poklone Avon ogrlicu za hrabrost, jer time direktno podržavaju lokalne inicijative koje imaju za cilj da žene prestanu da trpe nasilje, bez obzira u kom delu sveta žive”, izjavila je Selma Hajek ovim povodom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.