Smart living: 7 trendova koji donose budućnost u naš dom

by | 15 septembra, 2015

f01 Grundig_Corporate_Full_range_manufacturer

Na najvećem svetskom sajmu elektronike i bele tehnike IFA u Berlinu, od vodećih proizvođača u ovoj oblasti – kompanija “Beko” i “Grundig”, saznali smo uzbudljive novosti. Izdvajamo 7 vrhunskih inovacija koje nas očekuju već ove jeseni.

Koji su to trendovi možete pogledati na sledećim stranama…

f02 Grundig_Bediensystem_VUX_Kochfeld_und_Baby_Cam1. Smart home: umreženost
Kućni aparati koji komuniciraju jedni sa drugima – recimo, mobilni telefon javlja veš-mašini kada treba da se uključi, dok se snimak koji emituje bebi-alarm iz dečije sobe projektuje na površini kuhinjske grejne ploče u trenutku dok završavate ručak (“Grundig”, na fotografiji)… Na nama je da se opustimo i uživamo.

f03 Beko_IFA 2015_DUN28331X

2. Eko svest
Moderni aparati više nego ikada do sada štede resurse naše planete: minimum struje, vode ili deterdženta, uz maksimalnu efikasnost.
Upravo pod konceptom „Inspirisan prirodom“, “Beko” predstavlja pametna rešenja kojima se olakšavaju životi ljudi dok istovremeno poštuje prirodne resurse i buduće generacije. “Bekov” pristup koji je fokusiran na potrošače i koji je ekološki savestan odražava se kroz razne nove proizvode, među kojima je i DUN28331X ugradna mašina za pranje posuđa. To je prva i jedina mašina za pranje posuđa u Evropi koja ima opciju automatskog doziranja deterdženta i na taj način omogućava da se koristi samo potrebna količina tokom ciklusa pranja. Na ovaj način štiti se životna sredina i štedi se novac.

f04 Beko_IFA 2015_WTE9734XC

3. Štedljivost
Energetski efikasniji, novi aparati čuvaju našu planetu za buduća pokolenja, ali istovremeno i naš budžet.
Kao primer, predstavljamo novu “Beko” WTE9734XC mašinu za pranje veša – uređaj koji štedi energiju: A+++ model za devet kilograma veša troši 70% manje energije nego druge mašine za pranje veša u toj klasi.

str 4

4. Zdravija ishrana
Aparat za pravljenje sira i jogurta – checked! Pećnica u kojoj se istovremeno, na ravnomerno raspoređenoj temperaturi, priprema veći broj jela – checked! „Pizza Pro“ rerna zahvaljujući kojoj pravu „italijansku“ picu možete pripremiti kod kuće (na fotografiji)? O, da! Kuvanje i zdrava hrana definitivno su u trendu!

f06 Beko_IFA 2015_RCNE365E40X5. Pametna i fleksibilna rešenja
Zahvaljujući inovativnoj EverFresh+® tehnologiji kod modela RCNE520E32ZGB frižidera sa zamrzivačem, voće i povrće ostaje hrskavo i sveže tri puta duže nego u konvencionalnim frižiderima. Pored ovoga, rešenja sa brzim ledomatima su dostupna u Bekovim frižiderima: za sve proizvode sa automatskim ledomatom – na primer GN162330FX i RCNE520E32DfX, sada je moguće imati gotov led za samo 40 minuta.

f07 Beko_IFA 2015_DF8535RX

6. Ušteda vremena
Čekanje satima da mašine za pranje i sušenje veša završe „program“ ? Ne više! Nove generacije ovih aparata mogu da operu i osuše vašu omiljenu odevnu kombinaciju za nešto više od pola sata!
Efikasno i pametno sušenje omogućava mašina za sušenje veša DF8535RX koja pripada A+++ klasi energetske efikasnosti. Ona štedi i vreme i novac zahvaljujući hibridnoj tehnologiji sušenja – RapiDryTM.

 

10 20150903_112859

7. Zavodljiv dizajn
Kućni aparati više nisu samo praktični, već su i bitan estetski faktor. Saradnje sa čuvenim dizajnerskim imenima, privlačne palete boja, elegantni i luksuzni materijali – sada je sve u igri.
Originalan pečat dizajnu, kada je u pitanju Beko, dala je i saradnja ove kompanije sa fudbalskim klubom Barselona, pa se na sajmu mogla videti i specijalna kolekcija inspirisana bojama tima.

Šta se sve moglo videti u “Beko” hali na sajmu IFA pogledajte OVDE. 

Foto: PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.