Šta položaj u kom spavate govori o vama?

by | 28 decembra, 2014

U kom položaju najlakše zaspite i koja vam je poza najudobnija? Ovo su samo neka od pitanja koja je tim stručnjaka postavio grupi muškaraca i žena sve kako bi sproveo istraživanje koje povezuje položaj spavanja i karakter osobe.

Odgovorite na ova dva pitanja i potražite svoje osobine.

Na boku sa ispruženim rukama prema napred

Reč je o vrlo sumnjičavoj osobi koja voli da barata s činjenicama. Ovakva osoba stoji čvrsto na zemlji i ne prihvata ništa manje od racionalnog pristupa životu.

Na leđima podignutih i raširenih ruku pored glave

Ovo je osoba koja je omiljena u društvu, uvek je spremna da pomogne i cenu prijateljstvo. Za ovaj tip osobe je vrlo lako vezati se.

Na boku ispruženih nogu i ruku spuštenih uz telo

Ovo je vedra i vrlo neopterećujuća osoba koja zrači pozitivnom energijom. Jedina mana je lakovernost i ponekad naivnost.

Na leđima ispruženih nogu i ruku spuštenih uz telo

Tiha i rezervirana osoba koja se otvara samo ljudima u koje ima poverenja. Vole svoj svet i u njemu uživaju, a nikako ne vole da budu u centru pažnje.

Na stomaku raširenih ruku i nogu

Deluje kao arogantna i vrlo samouverena osoba, što ustvari i jeste, ali duboko unutra se krije veliki emotivac. Ne prihvata dobro kritike.

Na boku u položaju fetusa

Deluje kao vrlo snažna osoba koja jako dobro zna šta želi u životu, ali duboko unutra krije se osećajna osoba I često veoma stidljiva.

Izvor: portaloko.hr
Foto: FreeDigitalPhotosDavid Castillo Dominici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.