U petak humanitarna žurka za Marija Jurešića koji boluje od melanoma kože!

by | 28 septembra, 2016

Mario Jurešić (29), student iz Beograda, boluje od melanoma kože i hitno mu je potrebno 160.000 evra za operaciju.

Foto: Promo

Foto: Privatna arhiva

Jedino rešenje za njegovo izlečenje je TIL terapija u Izraelu. Organizatori humanitarne akcije napominju da je ostalo samo mesec dana kako bi sakupili 160.000 evra.

Novac možete donirati na nekoliko načina:

Slanjem SMS 188 na 3030
Dinarski rn: 205-9011005952586- 80
Devizni rn: 9031021474911
IBAN: R.S. 352059031021474911860
Komercijalna banka, na ime Mario Jurešić

PayPal: [email protected]

Ovim povodom organizuje se i humanitarna žurka. Organizatori i organizatorke LGBT žurki (Loud & Queer,Sonja Sajzor/The Tronic Lab,Rainbow Party Belgrade, JTKT/IDAHO Belgrade,Belgrade Bears) okupili su se na jednom mestu, jednom događaju, sa jednim ciljem – da zajedno prirede odličan provod, da zabave, da promrdaju i, pre svega, da pomognu, jer ne žele da izgube Marija zbog novca!

U petak, 30. septembra od 22 časa za DJ pultom će se smenjivati: Alek i Vanja, Vojkan, Zlatko, Ivan i Anita, Mylo i Mornar, Sonja Sajzor.

Ulaznice je moguće kupiti na ulazu u klub.

Cena je (minimum) 200 dinara, a celokupan iznos će biti uplaćen na namenski žiro račun, kako bi Mario mogao da plati neophodnu TIL terapiju u Izraelu.

Tagovi:

2 reagovanja na “U petak humanitarna žurka za Marija Jurešića koji boluje od melanoma kože!”

  1. Dragana kaže:

    ?ivot nam vra?a ono ?to drugima dajemo. Negujmo humanost i poka?imo da je dru?tvo koje misli na bolesne i nemo?ne zaista vredno postojanja!

  2. Duska kaže:

    Svaka cast za ovu akciju. Ako nismo drustveno odgovorni i svesni da treba da pomognemo onima koji se suocavaju sa teskim bolestima, dzaba sve drugo. Nije dovoljno sedeti kod kuce i zaliti preko tv ekrana.Ili reci sebi- dobro je sto je mene zaobislo. Moramo se svi ukljuciti i pomoci koliko god je neko u mogucnosti,a nekad je samo i razgovor zlata vredan. Podrska herojima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.