Categories Inspiracija

Kada ove žene ušetaju u prostoriju, svi zaneme. Imate li i vi “ono nešto”?

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Misteriozna je

Ona ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bi čule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve lepša i lepša.

Saosećajna je

Ona ne misli samo na sebe. Saosećajna je i brižna. Žrtvovaće se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih zeceljuje. To je istinska lepota.

Pročitajte i… 10 navika koje pokazuju da niste samo obična prosečna žena

Otvorena je za nove izazove

Lepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mesta. Njena hrabrost i otvoren um su očaravajući.

Ima dušu

Svi znamo šta znači kada neko ne poseduje unutrašnju lepotu. S druge strane, postoje osobe koje prosto sijaju i u čijoj blizini bismo uvek želeli da se nalazimo.

Ima “ono nešto”

Ova osobina se ne može izraziti rečima. Ona poseduje nešto, ali ne možete to definisati. Ona ima taj specijalni kvalitet i ne možete ga objasniti zbog toga što to nikada u životu niste doživeli.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

7 komentara

  1. Imam dusu! 🙂 To je sigurno. I skromnost mi je vrlina.Za ostalo neka kažu drugi.Nije lepo da ja sama sebe hvalim.Ali da je ovo u tekstu tačno,jeste sigurna sam u to.

  2. Harizma, harizma, i jednostavno harizma je ono sto cini svaku zenu lepom. Ukoliko je ne poseduje, dzaba i najskuplja fasada. Harizma je kljuc svega. Nakon skidanja sminke i najskuplje garderobe ostaje ono sto zapravo jesmo. Rad na sebi, edukacija u svakom smislu, lep vokabular, lep stav, lep hod na potpeticama, ledja dostojanstvena, i sve sto iskljucuje narcisoidnost i gordost. To zenu cini zenom!

  3. Lepota je diskitabilna stvar, ono sto je za nekog lepo ,za nekog drugo nijs. Najbitniji je stav, samostanost i ispunjsnost sobom..Jee kada je neko ispunjen i zadovoljan sobom on se tada i oseca lepo i zraci tu energiju..

  4. Harizma i stav je nesto sto zena nosi u sebi, zraci time, ne moze joj pomoci nijeda sminka i nijedan hirurski noz alko ih ne poseduje…

  5. Harizma je najneverovatnija osobina koju ne mozemo opisati, a svi je osecamo. Za razliku od visine, tezine, boje ociju, kose, jedino je harizma ono sto se oseca toliko jako da ne mozemo da je negiramo, pa je tako neke zene imaju, a neke nemaju i ne mogu da je steknu, jer imati…ono nesto…je zaista privilegija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA