Vodič kroz grad: Ove nedelje uživajte u besplatnim filmovima!

by | 18 septembra, 2017

U poslednje vreme Beograd je postao mesto u kojem sve češće možete da uživate u mnogobrojnim filmovima na otvorenom! Sa dolaskom nešto hladnijeg vremena besplatan filmski maraton se nastavlja ali u zatvorenom prostoru! Otkrivamo vam nekoliko filmova koje ćete imati prilike da pogledate ovee nedelje.

Amelie, Novi Bioskop Zvezda Terazije 40

U utorak, 19.09. u bioskopu Zvezda imaćete prilike da pogledate film iz 2001.godine koji govori o čudesnoj sudbina Amelije Pulen! Projekcija će se održati na otvorenom, a u slučaju kiše projekcija će biti održana u sali! Bioskop se otvara pola sata pre početka filma!

Coffee & Cigarettes, Zoom Art Cafe & Photo Studio, Dobracina 76

Od septembra, svakog četvrtka, studio Zoom se pretvara u bioskop! Na velikom platnu prikazuju filmove o fotografiji i fotografima, kao i filmove koje vole. Filmovi su na engleskom jeziku sa engleskim titlovima. Ovog četvrtka gledamo “Kafu i cigarete”. Crno-beli film Džima Džarmuša sadrži nekoliko vinjeta, koje su se prvobitno pojavljivale kao kratki filmovi. Sve slavne zvezde glume same sebe, a pored cigareta i kafe, dele i ponešto suptilnije karakteristike…

Groundhog Day, Bife Ventil, Kapetan Mišina 14

U srcu Dorćola vas u utorak, 19.09. očekuje maraton filmova sa Bilom Marejem zato što mu je uskoro rođendan (21.09.1950.) i zato što je fenomenalan glumac i jedan od najkul likova. Na repertoaru će biti sledeći filmovi: od 18h – Groundhog Day (1993) od 19:40h – Zombieland (Bill Murray scena), od 20h – The Life Aquatic with Steve Zissou (2004).

Pročitajte i…Tri specifična i nova restorana u Beogradu koje morate posetiti!


Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.