Yoga sa Alex

by | 15 maja, 2017

Alex je počela da se bavi jogom pre 20 godina na Novom Zelandu. Počela je sa podučavanjem dece i odraslih kroz radionice na Novom Zelandu i Evropi. Bila je to standardna joga na prostirkama, a sada pokušava da osvesti ljude da je njihovo telo sa njima celog dana, te da je potrebno jogu integrisati kroz ostale dnevne aktivnosti. Tako je i nastao program Yoga Through My Day, koji je sastavljen od lepog držanja, mini pauza kao rituala, gde sa lakim vežbama održavamo našu vitalnu energiju kroz dan. Više detalja možete naći na webstranici yogaleks.com.


Otvaranje čula
Ovaj Joga Retreat za žene održava se od 19. do 21. maja, tako da imate samo još malo vremena da se prijavite. To je vikend opuštanja, domaće autentične hrane, mirnog okruženja uz jogu sa grupicom žena u luksuznom “Glamping Resorts in Slovenia.” Tokom ovog vikenda otplovićete u drugi svet, napuniti svoje telo i dušu i vratiti se kući puni energije i elana za dalje korake, koji vas budu čekali. Uz tri dana našeg druženja naučićete i sistem tehnika *Joga skroz moj dan*, koje ćete poneti sa sobom i moći da svakodnevno primenjujete.
Za više informacija o našem programu pogledajte stranicu www.yogaleks.com.
Yoga odmor
Yoga Alex i Maja Hatha vode vas zajedno na pet opuštajućih dana (od 7. do 11. juna popodne) za dušu i telo, u dobrom društvu, uz kvalitetnu hranu i okruženje prelepe prirode. Tu su joga u bazenu, na travnjaku, u sali, zatim plivanje, sunčanje, sauna, teretana, šetnje, raznovrstan sadržaj za slobodno vreme. Mesto dešavanja je Dobova u Sloveniji, hotel „Paradizo“ 4*. 
Ovako će izgledati jedan dan:
*Buđenje, kafa, čaj, voće
*Jutarnji čas joge
*Doručak
*Slobodno vreme za izlete, šetnje, bazene, odmaranje…
*Ručak
*Odmor
*Joga u zalazak sunca
*Večera
*Slobodno vreme, sauna, kozmetika, masaže, bazeni…
Ne zaboravite da je ovo odmor i da niste obavezani da pratite kompletan sadržaj. Možete organizovati dan po svojoj želji i osećaju, kako biste najviše uživali. Imaćemo puno tema za diskusije, razmenu recepata, dremanje na travi ili udobnim vodenim krevetima… ako izaberete “sporo” popodne.
Za više informacija i rezervacije, pišite nam na [email protected]

Paradiso Dobova

Paradiso Dobova

Paradiso Dobova

I u julu Yoga letovanje…
Za sada samo fotografije ostrvca Obonjan kod Šibenika da zagolicaju vašu maštu, a posle više informacija na www.yogaleks.com.

Obonjan

Obonjan

Obonjan

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.