Za ljubav uvek ima nade! A oni su dokaz…

by | 16 maja, 2017

Vest o kojoj bruje svi mogući inostrani portali, dok čelnici mnogih stranih magazina se zadovoljno smeše jer imaju sledeću naslovnicu, je upravo ona koja je odjeknula do kraja sveta. Najpoznatija modna blogerka poreklom iz Italije, Kjara Ferenji je zaprošena, i to na najromantičniji način.

Ova vest je velika vest sama po sebi, a na sve to ja bih dodala da je idealna prilika da ohrabri sve mlade devojke koje su izgubile veru u ljubav. Pa hajde da krenemo redom, kako vam neki deo ne bi promakao.

Za Kjaru Feranji, vlasnicu bloga i osnivačicu sopstvenog brenda se čuli. Kada je počela sa blogovanjem zabaljala se sa Italijanom. Bili su dugo u vezi i sve je slutilo da će uskoro uploviti u bračne vode. I taman kada je trebalo i to da se desi oni su se razišli. Kako su pred celim auditorijumom delili uajednička jutra, rutinu, svakodnevicu, sve je rastužila ova vest.

Kjara je ostala pozitivna, posvetila se svom poslu i prijateljima, i nakon izvesnog perioda pronašla novu ljubav. Većina je skeptično osuđivala, drugi su procenjivali da romansa neće dugo potrajati, a bilo je i onih koji su prepoznali pravu ljubav.

Pre neki dan je Kjara organizovala rođendansku proslavu koju je provela u Veneciji u krugu najbližih prijatelja dok je njena jača polovina, inače italijanski reper, imao koncert u Areni u Veroni. Kjara je prisustvovala koncertu, a njen dečko je zamolio da izađe na binu kako bi joj otpevao rođendansku pesmu. Nakon završene pesme izvukao je prsten i zaprosio je. Kako je to izgledalo možete pogledati na snimku na kraju teksta.

I ona je bila ostavljena, iako je bila uspešna, pa ju je prava ljubav sačekala iza ugla. I ona je bila na pragu tridesetih i nije marila šta će reći okolina. Danas je nasmejana i verena. Sanjajte svoje snove i nadajte se. Sreća i prava ljubav su tu, samo je neophodno da poverujete u to.

 


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.