Zaradila je bogatstvo na društvenim mrežama, a onda je napustila sve…

by | 29 jula, 2016

Ana Sakone je jedna od najuspešnijih vlogerki na svetu – njene snimke na Jutjubu svakodnevno je pratilo gotovo milion ljudi. Sa svojim pratiocima bila je prilično otvorena – pričala je o svemu, od zdrave ishrane, preko mode, trudnoće i ljubavnog života, i baš zato su je mnogi voleli. Međutim, priča je dobila preokret pre mesec dana, jer Ana je rešila da stavi tačku na snimanje videa.

A photo posted by Anna Saccone (@annasaccone) on

Fanovi su bili prilično zatečeni kada su primetili da simpatična plavuša više ne poštuje raspored od tri videa nedeljno, zapravo da više uopše ne kači snimke, no „misterija“ se nedavno razrešila.  

Blogerka i dizajnerka nakita objasnila je da se povukla sa Jutjuba uprkos popularnosti, jer prosto više nije mogla da izdrži sramne komentare i bahate poruke koje su joj pristizale u velikom broju.

Sve je počelo nakon sponatnog pobačaja uspešne Amerikanke, kada je nabacila nekoliko kilograma viška, kada su dežurni „hejteri“ odradili svoj deo posla. Ana je pomislila da može da izađe na kraj sa negativnim komentarima, pokušavši da iz svega izvuče dobru stranu.

A photo posted by Anna Saccone (@annasaccone) on

Ona je unajmila trenera, napravila plan ishrane i rešila da napravi vlog o tome kako smršati, ali umesto podrške, suočila se sa groznim kritikama i mnoštvom uvreda. Sve je kulminiralo osmišljavanjem haštaga #saveobeseanna (spasite gojaznu Anu), i vlogerka prosto više nije mogla da se nosi sa tolikom količinom mržnje.

„Mogu da izdržim zaista mnogo, odlučila sam da svoj život izložim javnosti i znala sam da me neće svi voleti. Ali kada se u životu suočavaš sa velikim nedaćama, kritike i negativni komentari samo pogoršavaju stvari“, istakla je ona.

A photo posted by Anna Saccone (@annasaccone) on

 

Sakone je objasnila i da su joj komentari oko kilograma posebno teško pali jer se ceo život borila sa poremećajima u ishrani – od svoje 18. godine imala je problema sa bulimijom, koja joj je zamalo uništila život.

„Dugi niz godina zbog problema u ishrani strahovala sam od toga kako će trudnoća uticati na moje telo, ali kada sam je doživela shvatila sam da mi je pomogla da prihvatim sebe. Konačno sam imala nešto da volim na svom telu. Nakon što sam izgubila bebu, mislila sam da ću poludeti i svi ti negativni komentari su me dokusurili – počela sam da mislim da su u pravu“, priča lepa Ana.

Ona je svoju ispovest završila tvrdnjom da sve ovo nije ispričala kako bi pridobila simpatije, već kako bi pomogla i podržala ljude koje stavljaju na zid srama zbog poremećaja u ishrani. 

Video je do sada odgledalo preko milion i po ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.