Categories Inspiracija

Zvezde priznale svoje mentalne poremećaje kako bi pomogle drugima

Iako su bogate, uspešne i slavne, mnoge slavne ličnosti borile su se sa različitim oblicima mentalnih problema i poremećaja. O njima su javno progovorili kako bi pomogli drugim ljudima i stavili im do znanja da su i oni “kao sav normalan svet”, ali i da je moguće uspeti u životu čak i ako imate neki zdravstveni problem sličan njihovom.

Foto: Guliver/Getty
Foto: Guliver/Getty

Pomislili bismo da oni nemaju nijednu brigu u životu, ali da to nije tako dokazuju njihove dirljive i emotivne priče. Koje su se zvezde uspešno izborile sa svojim “demonima” pročitajte u nastavku teksta.

Foto: Guliver/Getty
Foto: Guliver/Getty

Elen Dedženeris – Depresija
– Želela sam da postanem slavna jer sam mislila da će me tada ljudi voleti. Međutim, dogodilo mi s eupravo ono čega sam se najviše čitavog života plašila. Moj šou je ugašen, a kada sam sve to izgubila nastao je pravi pakao i moj živbot je počeo da se ruši. Kada sam izašla iz studija u kom sam godinama tretirana bez imalo poštovanja, bez iakkvog posebnog razloga. opsim možda tog što sam gej, upala sam u duboku depresiju. Sada znam da me je to iskustvo samo ojačalo i naučilio ono najvažnije – da postanem bolja osoba – ispričala je Elen.

Koje su se još zvezde uspešno izborile sa mentalnim poremećajima pročitajte na sledećim stranama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA