#instainspiracija: Cosy radni kutak u vašem domu

by | 27 oktobra, 2019

Sve više nas ima priliku da isproba sve benefite rada od kuće. Upravo neki od benefita su fleksibilnost, opuštenost, nedostatak stresa i bespotrebne tenzije, ali i mogućnost da kreirate radni kutak u svom domu, koji će biti inspirativan i koji će vas iz dana u dan dodatno motivisati uz poziv na kreativnost.

@pbteen

Pored toga što treba da bude inspirativan i udoban, radni kutak, kod kuće, mora biti i funkcionalan, kako bi vaš rad bio jednostavan, efikasan i praktičan.

Prva, neophodna stvar, kada kreirate radni kutak u svom domu, je radni sto, koji poseduje sve što vam treba, dovoljno prostora za rad, ali i dovoljno prostora za odlaganje važnih stvari, koje vam trebaju, ali ne želite da vas sputavaju na radnoj površini tokom rada.

@urbanoutfitters

Kada govorimo o stilu uređenja radnog kutka, u poslednje vreme najaktuelniji je cosy, koji odiše toplinom doma, ali i pozivom na kreativnost. Da biste u svoj dom uneli ovaj stil, odlučite se za beli nameštaj i pastelne nijanse dekoracije. Ne zaboravite na fotografije, postere za motivaciju, metalne, funkcionalne i dekorativne držače za olovke i papir, i nikako ne zaboravite cveće, koje će osvežiti vaš prostor i pored estetskog, dati zdrav i prirodni utisak, vašem prostoru.

Ako ste pak, ljubitelj minimalizma, uz belo, birajte jednostavne, drvene komade, trudite se da sve bude clean i funkcionalno i dajte sebi dovoljno prostora za rad, kao i dovoljno prirodne svetlosti, koja pozitivno utiče na koncentraciju.

@vimdecor

Foto: pbteen

#instainspiracija: Sve nijanse roze u vašem domu

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.