Categories Stil života

#instainspiracija: Sve nijanse roze u vašem domu

Bilo da je u pitanju moda, aksesoari, ili enterijer i uređenje životnog prostora, sa sigurnošću možemo reći da je roze boja apsolutni hit ove godine! Od nežno ružičaste, do jarko roze, za šta god da se odlučite nećete pogrešiti, a ako ste nežna i romantična duša, roze je uvek pravi izbor za osveženje doma i životnog prostora.

@stylishbunny

U poslednje vreme instagram je pun inspiracije na temu ružičastog dekora, pa smo ovoga puta sa vama podelili naše omiljene pink detalje, koji oplemenjuju svaki enterijer.

Bilo da je reč o manjim, ili većim komadima nameštaja, boji zidova, ili tek sitnim detaljima, koji celom prostoru daju dušu i posebnu energiju, roze je ove godine vodeći hit, kada je uređenje životnog prostora u pitanju.

@stylishbunny

Kada su krupni komadi nameštaja u pitanju, poput fotelja, ili kauča, nežno roze je pravi odabir, koji će izgled cele prostorije učiniti prefinjenijom i luxuznijom.

Sitni detalji pastelno roze boje, poput jastučnica, vazica, ili tepiha u raznim bojama,savršeno se uklapaju u trenutno najpopularniji dekorativni stil – minimalizam, kao i prostor uređen u boho i vintage stilu.

@recipegod

Ružičaste nijanse se posebno lepo kombinuju sa belim, srebrnim, zlatnim, ali i zelenim tonovima, što je važno imati na umu pri osmišljavanju svakog detalja, kada je uređenje životnog prostora u pitanju.

Foto: @lepastelle

4 pravila za uređenje enterijera toplim bojama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA