Categories Stil života

Intervju sa Anom Bučević: “Život je mnogo više od onoga što su nas učili da jeste!”

Svoj je život promenila iz korena, a sopstvenim primerom pokazuje da je život onakav kakav sami odlučimo da će biti. I dalje s istim žarom snima video-materijal koji besplatno plasira na svom YouTube kanalu Safari duha. Obožavaju je “od Vardara pa do Triglava”, a region je ujedinila u ljubavi prema životu i svakodnevnim radostima. Ana Bučević sa L&Z čitateljkama deli priče svog srca

Piše: Aleksandra Saša Simović

 

 

 

 

 

 

 

Kad ste se pre više od deset godina upustili u prvu Vortex avanturu i prihvatili je kao način života, bili ste na prelomnoj tački. Manjkalo vam je novca, a imali ste već kćerkicu o kojoj je trebalo brinuti.  Kako ste saznali za “zakon privlačenja” i koje su vam knjige i autori najviše pomogli u početku?

Za “zakon privlačenja” saznala sam iz knjige Tajna, tad sam prvi put čula naziv za ono što sam već negde duboko u sebi znala da postoji. Nakon toga, počela sam čitati i Ester Hiks, koja mnogo detaljnije objašnjava važnost vibracije u kreiranju vlastitog života. Ne smem izostaviti ni knjige Nila Donalda Volša, koje ne govore o zakonu privlačenja već o duhovnim istinama koje sam prepoznala kao istine koje sam već živela ili želela živeti. To su bili prvi autori na mom putu.

Koje su to knjige koje čitate danas? Koji su vam YouTube kanali sad omiljeni?

Upravo sam završila dve knjige. Dan Milman Put mirnog ratnika i Robin Šarma Svetac, surfer i direktorka. Moja preporuka. Autori čije ću knjige uvek rado čitati su Nil Donald Volš, Ester Hiks, Antoni De Melo, Ošo, Ekart Tol… Ima ih previše da bi ih sve nabrojala. Što se tiče YouTubea, pratim na stotine edukacijskih kanala, te i onih koji se bave duhovnim temama.

Safari duha jedan je od najposećenijih YouTube kanala na Balkanu. Snimili ste preko 600 videa, koji se mogu gledati besplatno, a na kojima su pregledi milionski. Kako ste snimili prvi video?

Bila je to čista unutrašnja inspiracija – zovem je inspirativna akcija. Znala sam da MORAM to uraditi. Osetila sam. A već sam znala šta to znači te da moram taj glas poslušati. Ništa me u tom trenutku nije moglo zaustaviti. Kao što vidite, to je jedna od najboljih odluka u životu.

Kako Ana počinje svoje jutro?

Zahvalnošću. Tako i završavam svaki svoj dan.

Da li se nekad dogodi da “ustanete na levu nogu”? Šta kažete tad sebi?

Ne događa mi se. Jer se budim s vibracijom s kojom i zaspim. Za to na kakvoj ću vibraciji zaspati, samo sam ja odgovorna.

Vaša vera bila je na ispitu kad ste saznali da vam suprug boluje od kancera. Put je bio dug, ali smo na neki način svedočili vašoj neviđenoj ljubavi i nesalomivoj energiji. Koja je vaša poruka za one koji možda baš sad prolaze slično? Kako ste uspeli da zadržite visoku vibraciju?

Radom na sebi. Promenom uverenja šta je karcinom, zašto nastaje i kako se isceliti. Znanjem da smo kreatori vlastite realnosti i da je možemo menjati. Saznanjem da mogu birati svoje misli. Svima koji prolaze teške trenutke preporučujem da se edukuju o tome ko smo zaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA