Druženje sa autorima i njihovim delima: Fraktura prvi put na Sajmu knjiga u Beogradu

by | 21 oktobra, 2015

Izdavačka kuća Fraktura poziva čitalačku publiku da poseti njihov štand na 60. međunarodnom beogradskom sajmu knjiga i da se druži sa autorima i njihovim delima, kao i da prisustvuje predstavljanju nove knjige Miljenka Jergovića „Sarajevo, plan grada“.

fraktura

Promocija knjige „Sarajevo, plan grada“ Miljenka Jergovića održaće se u četvrtak 29. 10. u 18 časova, u Sali „Ivo Andrić“. O knjizi, s autorom, razgovaraće prof. dr Ranko Bugarski, Dragan Velikić i urednik Seid Serdarević.

Na štandu Frakture br. 46 u hali 4 biće predstavljen i najreprezentativniji deo izdavačkog programa, s posebnim naglaskom na naslovima hrvatskih autora i autora iz regiona: Mirko Kovač, Miljenko Jergović, Slavenka Drakulić, Filip David, Slavoj Žižek, Daša Drndić, Igor Štiks, Srećko Horvat, Ivana Šojat, Semezdin Mehmedinović, Ivan Lovrenović, Aleš Debeljak, Tvrtko Jakovina, Ognjen Spahić, Josip Mlakić, Nebojša Lujanović, Ludwig Bauer i mnogi drugi.

Publika će imati priliku i da se upozna sa prevodnom publicistikom i beletristikom, neobjavljenom u Srbiji, čiji su autori klasici i savremeni klasici: Péter Nádas, Amos Oz, Péter Esterházy, Sofi Oksanen, Etgar Keret, Cees Nooteboom, Ahmet Hamdi Tanpınar, César Aira, Patrick Modiano, Javier Cercas i dr.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.