Preporučujemo! Teatar Carte Blanche tragikomedija “Život je loto” 27. oktobra u 20h

by | 12 oktobra, 2016

Predstava u kojoj p​ublika bira kraj – kada Vera ispriča šta joj se dogodilo, poziva publiku da odluči o njenoj sudbini!

loto_1476264217_670x0

​Publika ne samo da bira njen kraj, ne samo da je saučesnik od samog početka predstave – nego ​im glavna junakinja kuva i kafu u toku predstave!

Interakcija sa gledaocima, kvalitetna muzika, bogata video produkcija, razni muški i ženski likovi koji se oglašavaju u toku predstave iz offa (sve ih je snimila Monika Romić do neprepoznatljivosti) učinili su da ova tragikomična priča, u vrlo kratkom vremenskom periodu izvođenja, već bude predstavljena na različitim festivalima, kao što su “Dev9t”​, ​“Belef”, “Pozorišni dani” u Mrkonjić gradu, dok je na internacionalnom festivalu monodrame “Albamono” u Albaniji, Monika Romić dobila nagradu za najbolju žensku ulogu za ulogu Vere u ovoj predstavi.

Široj publici je Monika Romić poznata iz više serija (Jedne letnje noći – gđa Župančić, Ljubav i mržnja – Viki i druge…) i iz mnoštvo reklama, a igrala je na scenama SNPa, Zvezdara teatra, KPGTa, KULTa, Pozorištanca PUŽ… Često je neprepoznatljiva u ulogama zbog fantastične transformacije.

U predstavi “Život je loto”, Monika Romić glumi Veru, ženu koja se u roku od 24 sata našla u nizu neverovatnih životnih situacija:

Vera dolazi na železničku stanicu i igrom slučaja, počinje da iznosi svoju nesvakidašnju priču u koju su upleteni i njen muž, ljubavnik, komšinica, kuma, mama, tata, loto, kuglice, laptop, hitna pomoć, spiker sa železnicke stanice… Priču komplikuje neverovatan događaj​ – ​Verin muž dobije sedmicu na Lotou,​ ali ​već u sledećem trenutku saznaje da ga ona vara. Tada počinje njena drama, a publici komedija​!

Pisac komada je Vladimir Đurđević, rediteljka je Bojana Lazić, video projekciju, snimanje i montažu uradila je Milina Trišić.

​Posle predstave izvlačenje lutrije!

U skladu sa radnjom predstave, posle predstave će se desiti izvlačenje srećnih dobitnika tj. glumica će iz bubnja izvući tri ​karte tj. ​nagrade i to:

Prva nagrada – uplaćena loto kombinacija, fotografisanje i piće sa glumicom posle predstave u klubu Teatra Carte Blanche
​Druga nagrada – dve karte za predstavu po izboru u Teatru Carte Blanche
Treća nagrada – piće u klubu ​T​eatra ​Carte Blanche​

Rezervacije i informacije na [email protected] ili na broj telefona 069 420 90 70.

Tagovi: