Categories Blog, Stil života

#loveyourself: Budite zadovoljni svojim izgledom!

Prihvatite svoje telo onakvo kakvo jeste. Evo nekoliko saveta u vezi sa tim kako da steknete samopouzdanje i dopadnete se sami sebi!

 

 Skinite se i stanite ispred ogledala

Ako to dugo niste činili, onda će vam biti potrebno malo hrabrosti! Ali, isplatiće se, jer je to prvi korak ka spoznaji razlika između onoga što osećate prema svom telu i onoga što vidite. Dok se ne suočite sa svojim strahom, nećete moći ništa da promenite. Uostalom, možda ćete otkriti da ne izgledate tako loše kao što ste mislili!

 Uočite najbolje na sebi

Telo žene vremenom se neminovno menja, najviše zbog procesa starenja i nakon rađanja. Zato ćete morati da naučite da ga gledate na drugačiji način. Naravno, ono što ćete prvo uočiti na svom telu sigurno vam se neće dopasti (to je tako ljudski!). Ali, poenta je u tome da svaki negativan zaključak prati pozitivna misao koja se odnosi na ono što je lepo, što će povratiti ravnotežu. Dakle, budite svesni svojih mana, ali se fokusirajte na vrline!

Budite glumica

Samopouzdanje je privlačno baš kao i lepota. Ako glumite da ste sigurni u sebe, ubedićete druge da ste zaista takvi. Njihov odnos prema vama pomoći će vam da, na kraju, zaista postanete sigurni u sebe. Sjajan način da se to postigne jeste odgovarajuće držanje tela. Dakle, ramena nazad, glavu gore – hodajte uspravno, sigurnim korakom!

Osetite svoje telo

Nakon tuširanja, dok utrljavate mleko, obratite pažnju na svaki deo tela i osetite kožu ispod prstiju. Kad se za dve nedelje ponovo nagi pogledate u ogledalo, stvari neće izgledati tako loše kao što vam se čine. To je zato što ćete znati na kojim delovima tela treba da poradite da biste poboljšali njihov izgled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA