Categories Stil života

Netflix time: 15 filmova uz koje raskid manje boli

7. The Last Five Years (Poslednjih pet godina):

Ovaj film prati odnos dvoje ljudi od početka do kraja. Gledajući ovaj film, shvatićete da su neke stvari u vašem odnosu bile neizbežne i da je možda za vas, kao i za vašeg bivšeg partnera, raskid najbolja odluka. Veza u kojoj ste bili donela vam je mnogo iskustava  koja će vam u budućnosti mnogo značiti, stoga ovaj odnos shvatite kao lekciju i budite zahvalni što vam se dogodio.

8. The Princess Bride

Ovaj film definitivno vraća veru u ljubav i bajke. Priča o prelepoj ženi, koja je odvojena od svoje velike ljubavi i borbi njenog voljenog muškarca da je pronađe i ponovo bude kraj nje. Ukoliko pogledate ovaj film, verovaćete da negde i vas čeka vaša sopstvena bajka i srećan kraj!

9. 13 go on 30 (Danas 13 sutra 30):

Ovo je film za petak veče, da se opustite i zabavite. Pratimo život razmažene tinejdžerke koja je povredila mnoge, iz obrnute perspektive. Beki se od 13-ogodišnje devojčice budi kao 30-ogodišnja žena, koja se ne seća ničega iz svoje prošlosti. Kroz istraživanje o svom nekadašnjem životu, ona uči na svojim greškama i postaje najbolja verzija sebe. Isto biste mogli da uradite i vi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA