Novi #homedecore trend – Pampas trava

by | 3 novembra, 2019

Instagram je postao doza inspiracije na dnevnom nivou, a sada, pored dnevnih make up i odevnih trendova, Instagram nas inspiriše i na najpopularnije home decore trendove. Sada, već poslednjih nekoliko nedelja najveći trend u dekoraciji enterijera je ukrasna pampas trava. Reč je o ukrasnoj biljci koja ima neverovatno mekane i elegantne cvetove, koji mogu porasti i do 2 metra.

@justinceline

Posebno nam se dopada činjenica da Pampas travu možemo pronaći u svim nijansama od bele, krem, sive, pa sve do nežno roze, pa ju je veoma lako uklopiti u vaš, već odavno osmišljen enterijer.

Pampas trava cveta u oktobru, što znači da je sada idealno vreme da posetite obližnju cvećaru, ako želite da svoj dom oplemenite ovom neverovatno dekorativnom biljkom.

@mydomaine

Posebno luksuzno ova biljka izgleda u velikim ćupovima ili vazama, koje stoje u osvetljenom uglu vašeg doma.

Kada birate vazu za pampas travu, birajte one svedene, jednostavne, jer je biljka sama po sebi veoma upečatljiva i želite da istaknete sve njene čari.

@fashion-landspace

Ukoliko ste malo kreativniji, napravite zanimljiv venac od pampas trave, koji će biti prava jesenja dekoracija za vaš trpezarijski sto.

Zavirite u šik garsonjeru modne blogerke!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.