Categories Psiha, Stil života

Pitanja koja bi trebalo da postavite kada upoznajete nove ljude

Sklapanje novih poznanstava veoma je dragoceno iskustvo. Međutim, ponekad su razgovori pri sklapanju novih poznanstava šturi i zategnuti. Kako biste prevazišli tu barijeru, donosimo vam listu pitanja koja možete postaviti nekome pri upoznavanju, kako biste opustili razgovor i upoznali sagovornika što bolje. Što su dublje i zanimljivije teme  koje se među vama pokreć, to će se bolji odnos vremenom izgraditi.

Kada ljude pitate o stvarima koje ih zanimaju, mnogo ćete ih brže i jednostavnije upoznati kao osobe. Ljudi o sebi najiše otkrivaju kroz odgovore na pitanja koja ih se stvarno tiču.

Pitanja koja nekome možete postaviti, kako biste ga bolje upoznali:

1. Pitanja vezana za njihova interesovanja:

a) Koju muziku slušate?

b) Na koje mesto sledeće želite da odputujete?

v) Imate li hobi?

g) Šta ste zadnje pročitali?

1 komentar

 1. Poštovani,

  Mama u zadnjih mjesec dana ima tegobe s okom koje ću probati opisati u nastavku. Radi se o oku koje je pred cca 2 godine operirano, skidana je mrena i u terapiji za to oko ima alphagan i cosopt kapi. Do unatrag mjesec/mjesec i pol dana nije bilo neki izraženijih tegoba s okom no sad su problemi kako slijedi. Donji dio kapka joj otiče i crveni, pojavi sve svrbež i crvenilo oko cijelog oka. Vrećica ispod oka otekne i visi te ne znamo što napraviti. Preporuka liječnice koja je operirala je bilo korištenje Maxidex kapi u trajanju 5 dana, Blephagel i Bepanthene mast. Koristimo sve od navedenog no jednostavno nema pomaka i ne znamo više što poduzeti i kome se obratiti. Mama od tih tegoba ne može niti spavati, izazivaju joj i bol i svrbež u unutarnjem dijelu ispod kapka.

  Molim Vas za pomoć, savjet, uputu.

  Hvala

  Pozdrav

  Zoran

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA