Categories Psiha, Stil života

Pitanja koja bi trebalo da postavite kada upoznajete nove ljude

Sklapanje novih poznanstava veoma je dragoceno iskustvo. Međutim, ponekad su razgovori pri sklapanju novih poznanstava šturi i zategnuti. Kako biste prevazišli tu barijeru, donosimo vam listu pitanja koja možete postaviti nekome pri upoznavanju, kako biste opustili razgovor i upoznali sagovornika što bolje. Što su dublje i zanimljivije teme  koje se među vama pokreć, to će se bolji odnos vremenom izgraditi.

Kada ljude pitate o stvarima koje ih zanimaju, mnogo ćete ih brže i jednostavnije upoznati kao osobe. Ljudi o sebi najiše otkrivaju kroz odgovore na pitanja koja ih se stvarno tiču.

Pitanja koja nekome možete postaviti, kako biste ga bolje upoznali:

1. Pitanja vezana za njihova interesovanja:

a) Koju muziku slušate?

b) Na koje mesto sledeće želite da odputujete?

v) Imate li hobi?

g) Šta ste zadnje pročitali?

4 komentara

 1. Poštovani,

  Mama u zadnjih mjesec dana ima tegobe s okom koje ću probati opisati u nastavku. Radi se o oku koje je pred cca 2 godine operirano, skidana je mrena i u terapiji za to oko ima alphagan i cosopt kapi. Do unatrag mjesec/mjesec i pol dana nije bilo neki izraženijih tegoba s okom no sad su problemi kako slijedi. Donji dio kapka joj otiče i crveni, pojavi sve svrbež i crvenilo oko cijelog oka. Vrećica ispod oka otekne i visi te ne znamo što napraviti. Preporuka liječnice koja je operirala je bilo korištenje Maxidex kapi u trajanju 5 dana, Blephagel i Bepanthene mast. Koristimo sve od navedenog no jednostavno nema pomaka i ne znamo više što poduzeti i kome se obratiti. Mama od tih tegoba ne može niti spavati, izazivaju joj i bol i svrbež u unutarnjem dijelu ispod kapka.

  Molim Vas za pomoć, savjet, uputu.

  Hvala

  Pozdrav

  Zoran

 2. Postovani vec 4 meseca imam problem sa potrebom za stalinim uzdisanjem , nekad i ne uspem da uzmem do kraja ono malo kiseonika . Nemam nikakvih bolova niti krcenja u predelu pluca.. Mnogi mi kazu da sam umislio ali ja mislim da nisam .. Ne znam sta da radim.. Sta mi savetujete? Pozdrav..

 3. Poštovani,
  Imam problem sa oba kolena. Prvi bolovi su mi se javili pre 8 meseci i bili su povremeni.Nisam imala povrede. Pre 3 meseca osećam konstantno prisustvo bola u oba kolena i od tada sam fizički neaktivna. Radila sam eho oba kolena, u suprapatelarnom recesusu desno manja effuzija, u poplitealnoj fosi levo prezentuje se anehogena ovalna formacija dim 20x 5mm ispunjena bistrim sadržajem – bekerova cista. Prepisano mi je da koristim Arthro complete gel, Biona prašak i oseostop K2, uz savetovanje da mirujem. Nije mi bolje ni nakon uzimanja ovih lekova. 21 godina mi je i ne bih volela da me samo zalečuju. Molim vas za vaše mišljenje, savet…
  Hvala unapred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA